Mala_Mi
17:50, 12 lut 2012

Dzięki Ewo za tak wyczerpująca odpowiedź....dokładnie o to mi chodziło

Juz kopiuje na stronę z napisem planowane róże....
Tworząc mój ogród do końca nie wiedziałam co chcę mieć..bo podoba mi się praktycznie wszystko co jest kolorowe i zadbane.. albo ładnie skomponowane, albo wygląda bardzo naturalistycznie...
Niestety wszystkiego nie da się mieć.. więc chyba zostawię to co mam, tylko uporzadkuję to wszystko..... Do moich kwiatków wiejskich takie róże ładnie się skomponują i to dopiero odkryłam na ogrodowisku. Mam dużo słonecznych miejsc...
Dzięki Ewo za pokazanie jak pięken potrafią być róże. Moja babcia była fanką róż.....czyżby obudziły się we mnie uśpione geny???
Druga kartka to planowane rh.... mam wrzosowisko i trochę cienia..to rh.........
Ależ się cieszę, że mi się już ten ogódek powoli w rozumku w całość układa
To dla Ciebie

Juz kopiuje na stronę z napisem planowane róże....

Tworząc mój ogród do końca nie wiedziałam co chcę mieć..bo podoba mi się praktycznie wszystko co jest kolorowe i zadbane.. albo ładnie skomponowane, albo wygląda bardzo naturalistycznie...
Niestety wszystkiego nie da się mieć.. więc chyba zostawię to co mam, tylko uporzadkuję to wszystko..... Do moich kwiatków wiejskich takie róże ładnie się skomponują i to dopiero odkryłam na ogrodowisku. Mam dużo słonecznych miejsc...

Druga kartka to planowane rh.... mam wrzosowisko i trochę cienia..to rh.........
Ależ się cieszę, że mi się już ten ogódek powoli w rozumku w całość układa

To dla Ciebie