Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ania i róże i cała reszta :)

Ania i róże i cała reszta :)

betysia 12:43, 10 lip 2012

Witaj Aniu
Przyszlam sie przywitac i zostawic slowa pelne podziwu i zachwytu...oj cudne masz wszystkie roze, jedna piekniejsza od drugiej!!!!
oj wyobrazam sobie ile pracy te Panie ci zajmuja ale za to sa lekarwstwem na wszystkie smutki!!!!
ogladam, ogladam i nie moge nasycic oczu.
Gratuluje pasji i pielegnacji cudownego ogrodu!!!!
monteverde 22:27, 10 lip 2012

Aniu czy ta moja róża to nie będzie przypadkiem ta? http://www.floribunda.pl/roze-angielskie-austina-cat-20.html
andziulka 23:08, 10 lip 2012

Aniu przydreptałam pooglądać Twoje róże. Z tych ostatnio przez ciebie prezentowanych mam 2, a podobają mi się wszystkie pozostałe. Już wiem, że wiosną składam kolejne zamówienie do rosarium
marzena 23:25, 10 lip 2012

ach te Twoje róże ! zachwycające !
no, ja nigdy z pewnoscią nie będę miała takich... ale nie mówię tego z zazdrością lecz z podziwem
AgnieszkaBK 00:00, 11 lip 2012

Aniu. przepiękne są te Twoje róże Tak mnie zafascynowały, że dokupiłam w tym roku parę krzaczków i bardzo się z nich cieszę. Pokazuj jak najwięcej fotek, bo są cudownePozdrawiam serdecznie
Pszczelarnia 00:10, 11 lip 2012

Kolory i zapachy - to cechuje najpiękniejsze ogrody! Aniu, ja się kiedyś wybiorę na aromoterapię do Ciebie.
Obłędnie. Ta czerwona Moos również (choć myślałam, że nie przepadam za czerwonymi różami).
Martek 00:18, 11 lip 2012

Wszystkie róże piękne
agata_chrosc... 08:21, 11 lip 2012

ANiu, znowu o radę bardzo proszę. Przymierzam się do Aphrodite. Przeczytałam gdzieś, że dobrze wygląda posadzona w kilka sztuk razem. Czy też tak uważasz? I co to znaczy razem - trzy krzaczki w jeden dołek? I czy Twoim zdaniem tak bardziej z przodu rabaty, tuż za okrywowymi białymi, lepiej posadzić własnie ją, czy lepiej Granny? Dalej będą wyższe róże - Leonardo, Eden Rose, Jaqueline du Pre. Pozdrawiam serdecznie i tak jak wszyscy czekam na nowe zdjęcia. Aha - jeszcze przy okazji. Kupiłam całkiem nieplanowane dwie róże, ale nie mogłam im się oprzeć: Jalitah i Dainty Bess. Co o nich myślisz?
weronika77 22:20, 13 lip 2012

Pięknie kwitną Twoje róże.
Aniu, może w wolnej chwili coś podpowiesz na wątku różanym...
Pozdrawiam.
MilenaP 16:00, 15 lip 2012

witaj Aniu wpadłam w różany temat na całego u Ciebie jak zwykle przepięknie. Wczoraj nacięłam z Chopina 13 sadzonek (potencjalnych). Zobaczymy co to będzie