Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ania i róże i cała reszta :)

Ania i róże i cała reszta :)

malgocha1960 15:47, 03 sty 2013

Aniu,witam sie noworocznie i zdrówka zycze,zatoki to poważna sprawa,kuruj się.
mira 17:59, 03 sty 2013

Aniu dzięuję za życzenia noworoczne !

coś się porobiło i zaznaczone wątki mi się nie odświetlają - ale to nie problem
z zatokami to żartów ,nie ma więc rady kuruj się ! i nie daj za wygraną ja mam zapalenie oskrzeli i siedzę w domu, antybiotyk oczywiście
za to jest trochę czasu na poczytanie różności

pozdrawiam
monitka 21:20, 03 sty 2013

Aniu wpadam do Ciebie z noworocznymi odwiedzinami a tu widzę że choróbsko Cię dopadło Zatoki to poważna sprawa od kilku sezonów i mnie męczą. Znajomy polecił mi na na zatoki spanie w czapce...wiem, wiem jak to brzmi ale cóz pomaga A z bardziej konwencjonajnych sposobów to polecano mi podobno skuteczne tabletki Sinupret albo Sinuspax. Nie musiałam ich jeszcze zażywać ...Kuruj sie Aniu
Dasia 21:22, 03 sty 2013

Aniu pozdrawiam i życzę Wam dużo zdrowia. Mam nadzieję, że przynajmniej dzieciaki lepiej się trzymają niż Wy z mężem. Słoneczka też życzę, bo to, co dziś za oknem zdrowiu raczej nie sprzyja (u mnie śnieg z deszczem i wichura).
agniecha973 21:50, 03 sty 2013

Witaj Aniu, nie wiem czy jeszcze przeczytasz, ale napiszę. Zatoki wygrzać trzeba, to każdy wie. My mamy taki babciny sposób, już kiedyś komuś pisałam o nim. Mój M się w tamtym roku tak wyleczył, ale mi się nie udało, za późno zaczęłam. POtrzebna jest sucha kasza gryczana (sucha=nie gotowana ), patelnia i bawełniany woreczek (u nas była to skarpetka). Kaszę podgrzewamy na patelni do bezpiecznej temperatury (musisz wyczuć jak ciepłą potrzebujesz), wsypujemy do skarpetki, zawiązujemy, żeby się nie rozsypywała i przykłądamy w bolących miejscach. Powtarzać trzeba wielokrotnie, aż do skutku.
Pozdrawiam i zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Was wszystkich.
Celina 20:37, 05 sty 2013

Aniu, "polepiło" Ci się już??

Zdrowiej!!!!
EPODLAS 22:31, 05 sty 2013

Aniu, jak tam zwyciężyłaś choróbsko. Mam nadzieję że już jest wszystko ok. Pozdrawiam
Celina 21:45, 10 sty 2013

Aniu pozdrawiam
Milka 00:01, 11 sty 2013

Ania, a ty co..tez poległaś!!

wiosna idzie, poczuj woń i powoli wracaj do zdrowia!
a potem myk i do ogrodu
monteverde 00:14, 11 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
Witaj Aniu, nie wiem czy jeszcze przeczytasz, ale napiszę. Zatoki wygrzać trzeba, to każdy wie. My mamy taki babciny sposób, już kiedyś komuś pisałam o nim. Mój M się w tamtym roku tak wyleczył, ale mi się nie udało, za późno zaczęłam. POtrzebna jest sucha kasza gryczana (sucha=nie gotowana ), patelnia i bawełniany woreczek (u nas była to skarpetka). Kaszę podgrzewamy na patelni do bezpiecznej temperatury (musisz wyczuć jak ciepłą potrzebujesz), wsypujemy do skarpetki, zawiązujemy, żeby się nie rozsypywała i przykłądamy w bolących miejscach. Powtarzać trzeba wielokrotnie, aż do skutku.
Pozdrawiam i zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Was wszystkich.

o dobry sposób muszę sobie zapisać