Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ania i róże i cała reszta :)

Ania i róże i cała reszta :)

Joaska 21:43, 12 cze 2013

AniaDS napisał(a)

I teraz to już nie pamiętam czy byłam czy nie byłam.. Sprawdzę P.

Aneczko strasznie mi przykro że straty w ogrodzie masz, ale najważniesze że z domem i Wami wszystko ok, rośliny - odrosną a może nawet sie bardziej zagęszczą

Aniu nie byłaś u mnie wpadnij.
an_tre 21:50, 12 cze 2013

Aniu posmuciłam się razem z tobą, że dotknął cię taki kataklizm, obejrzałam link, który wkleiłaś z nawałnicą, to straszne...trzeba mieć tylko nadzieję, że to już koniec tej niszczycielskiej siły
ale zaraz się uśmiechnęłam oglądając piękne obrazy z różami przesyłam moc pozytywnej energii i życzę szybkiego uporania się ze szkodami a kwiaty odrosną
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
JulkAd 22:01, 12 cze 2013

Gradobicia nie zazdroszczę.....dzięki za odpowiedź w sprawie aparatu...coraz bardziej martwię się tym, że nie mam gdzie sadzić róż....jak gęsto mogą rosnąć, żeby były zdrowe?....buziaki zostawiam
mira 22:27, 12 cze 2013

AniaDS napisał(a)
rosa Glauca

ostatnio mi ta weszła w oko i siedzi - trzeba chyba dużo miejsca co ? widziałam w Wojslawicach cudowny krzak

już nie narzekam na pogodę u mnie i ogród w wodzie - trudno nic nie poradzimy

pozdrawiam
barbara_kraj... 23:00, 12 cze 2013

AniaDS napisał(a)
'Pink Grootendorst'

'Amber Abundance'

zielona, chińska 'Virdiflora'

Aniu! Dech w piersi zapiera na taki widok!
Joaska 23:02, 12 cze 2013

No i zaczęły sie spektakle różane u Ani, a ja biedny szaraczek juz zapisuje kolejne zachciewajki ...... róza zielona chińska .... cudo
barbara_kraj... 23:04, 12 cze 2013

AniaDS napisał(a)
(...) Ale.. pozytywnie na to patrząc - mój dom stoi i nic mu nie jest, wokół mnie, szczególnie w starszych domach podziurawione zostały dachy a nawet wybite okna dachowe. Byłam przerażona wczoraj, jak wracałam z pracy, drogi w okolicy nieprzejezdne, wszędzie straże, plandeki i co można dać jako okrycie na wielu domach, dachach, pompy w ruchu, wszędzie mundurowi. Jakby jakaś apokalipsa na naszą okolicę spłynęła .

Przykre, bardzo przykre
Aldonka też ma ogromne straty, wstawiła zdjęcia zniszczonych roslin. Ma uszkodzony samochód
anna_g 13:48, 13 cze 2013

Aniu - melduję się w Twoim wątku Już kilka razy próbowałam go przejrzeć, ale... całosci się nie da Oglądnęłam ostatnie 30 stron - trochę czytając choć nie wszystko. Zdjęcia Twoje mnie normalnie powaliły. Jak napisała Ania asc - nie wiem co jest piękniejsze - Twoje róże czy Twoje zdjęcia - a róże na zdjęciach i wszystko inne... Po prostu cudownie potrafisz to pokazać. I aparat aparatem - pewnie że ma znaczenie, ale to zdecydowanie nie wszystko... Gratuluję talentu. Muszę to sobie jeszcze na spokojnie obejrzeć bo na razie siedziałam z otwartą z zachwytu buzią (dobrze że sama w biurze )
Pozdrawiam serdecznie, współczuję gradobicia, będę zaglądała i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy na niejednym Ogrodowiskowym spotkanku
popcorn 13:53, 13 cze 2013

Aniu, dobrze ze się Wam nic nie stało? A pogoda, cóż, ostatnio coraz mniej przewidywalna...
róże cudne, taką zieloną pierwszy raz widzę..
pozdrawiam!!!
monteverde 15:32, 13 cze 2013

Aniu jestem po lekturze u Ciebie pozdrawiam