Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Pszczelarnia 16:13, 02 cze 2015

Borbetko, fajnie, fajnie. Ścieżka jest (perfekcyjnie) - tylko biegać. Ja jakoś nie lubię biegać. Tylko po domu i ogrodzie biegam sprintem.
IzaK 16:34, 02 cze 2015

jak zwykle pięknie, perfekcyjnie, obłędnie...
jak tak patrzę na Twój ogród Borbetko to w zachwytach "tonę", ale jednocześnie mam doła, bo ja tak cudnie nie umiem komponować, dobierać, wybierać, zestawiać... pocieszam się, że może kiedyś
kwiatholandii 17:37, 05 cze 2015

Monia, świetny ten rdest jest. Zupełnie ma inny pokrój niż ten mój, który jest. Ardziej płożący.
Kiedyś widziałam takie połączenie ale nie bylam pewna jaka odmiana. Liście podobne, tylko kwiaty bardziej w róż . Co myślisz? Czy to też rdest?

Borbetka 23:05, 05 cze 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Borbetko, fajnie, fajnie. Ścieżka jest (perfekcyjnie) - tylko biegać. Ja jakoś nie lubię biegać. Tylko po domu i ogrodzie biegam sprintem.

Pszczółko, nie musisz. Tyś taka drobna i szczupła. Inaczej spalasz .
Borbetka 23:07, 05 cze 2015

IzaK napisał(a)
jak zwykle pięknie, perfekcyjnie, obłędnie...
jak tak patrzę na Twój ogród Borbetko to w zachwytach "tonę", ale jednocześnie mam doła, bo ja tak cudnie nie umiem komponować, dobierać, wybierać, zestawiać... pocieszam się, że może kiedyś

Nie miej doła, bo ja też zbytnio nie komponuję. No może muzycznie bardziej, nie ogrodowo. Wiele rzeczy podpatrzone, skopiowane, gdzieś zobaczone. Nie da się mieć wszystkiego w głowie. Najważniejsze mieć ramy w ogrodzie, potem już jakoś inaczej się patrzy na rabaty.
Borbetka 23:09, 05 cze 2015

Monia, wygląda na rdest, ale inszy jakby. Mam takie inspiracje zapisane gdzieś i ten gatunek tam występuje. Niestety w naszym centrum takiego nie mają, a chciałabym ten ciemniejszy. Wiesz, ja różowego nie lubię, ale skusiłam się i jestem zadowolona. Potrzebuje jednak wody i trzeba lać. Przyzwyczajona jestem, że mój ogród jest samowystarczalny w wodę, a jednak świeżo posadzone roślinki trzeba podlewać. Czasami zapominam.
zabaewa 23:44, 05 cze 2015

Przy tej suszy nic nie jest samowystarczalne w wodę... niestety Aż się boję o wysokość rachunku za wodę a i tak wszystko mi mdleje z pragnienia albo schnie np. groszki .
zabaewa 23:48, 05 cze 2015

Tak czytam u Was Moniki obie o rdeście i tak sobie myślę, że ekstra wygląda taki łan. Ale boję się czy on nie jest inwazyjny ? Tak jak mięta albo gorzej ? Ja mam tylko rdest wodny - nasz rodzimy - mam g w oczku i rozrasta się kosmicznie.
ren133 00:02, 06 cze 2015

Dawno do Ciebie nie zaglądałam Jest ślicznie jak zwykle A rdest uroczy
Pozdrawiam
Zielona 11:57, 06 cze 2015

Borbetka napisał(a)
Monia, wygląda na rdest, ale inszy jakby.

bo to jest rdest himalajski
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies