Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Borbetka 22:32, 17 lip 2012

Trochę mojej ulubionej, jasnej zieleni:

Lawenda:

I hortensja:

Borbetka 22:35, 17 lip 2012

Ale mnie naszło:

Borbetka 22:37, 17 lip 2012

Hortensja Limelight zaczyna kwitnąć, ale malutka jeszcze jest:

A tu żurawka się trafiła, o której zapomniałam:

malwes 22:43, 17 lip 2012

Borbetka napisał(a)
A ten rojnik ... uhmm ... co mam napisać?

He, he...no cóż...może tylko tyle, że apetycznie wygląda . U mnie też tak wystartowały
Borbetko - nie marrtw się tym, że nie możesz kupić więcej na raz. To, co stworzyłaś u siebie i tak jest przepiękne, zwłaszcza, że komponowałaś wszystko sama. Masz ogromny dar doboru roślin, układania ich w przepiękne wzory i masz rękę do roślin bo rośnie wszystko cudnie.

Tarasowe zdjęcia też bardzo klimatyczne.

Ja właśnie chciałam powłóczyć się trochę po Tatrach ale standardowo, zgodnie z moim "szczęściem" pogoda jest jaka jest i za wysoko nie ma jak wyjść, zwłaszcza z dziećmi (młodszy jest jeszcze malutki, ma 3 lata).
Poluję więc sobie na zakopiańskie ogródki ale za wiele zdjęć nie wstawiłam bo sporo padało jednak....

Pozdrawiam wakacyjnie.
alinak 22:45, 17 lip 2012

Monika - PROTESTUJE . to ja się tu zachwycam tym ogrodem od początku na lewo i prawo pokazuję znajomej jaki piękny , a ty mi tu fochy strzelasz , że już ci się nic w nim nie podoba . i to jeszcze przez ogrodowisko .
kobieto otrzęsnij się , bo jak będziesz gonić style , to nie będziesz rzeczywiście mogła patrzeć od roboty na ten ogród. też mam duży ( 30 ar) i bałagan większy od twojego 100 razy. jednak ja kocham swój bałagan i w nim odpoczywam . nie ma idealnej zasady na twoje zadowolenie . musisz zmienić nastawienie do twojego ogrodu , który jest śliczny. często do niego wracam od początku i obserwuje zmiany
ufffff, ale się napociłam . pozdrawiam
Borbetka 22:52, 17 lip 2012

Gosiu i na wakacjach Ogrodowisko siedzi w głowie prawda? Pozdrawiam Cię ciepło i miłego wypoczynku życzę, mimo pogody bardzo kapryśnej w tym roku.

Alinko - protest przyjęty i świętą rację masz. Ja już taka dusza jestem, że jak zrobię sama to mi się nie podoba, a jak ktoś to odwrotnie. Taka głupota, bo nie wierzę w swój gust - nie wiem czemu. Pomalutku zaczynam inaczej patrzeć na różne rzeczy, a od forum jestem już uzależniona.
coli 12:06, 18 lip 2012

Pięknie jak zwykle. Super dekoracja na tarasie. Stanowczo proszę o więcej zdjęć

PS. Mój miłorząb rośnie bezproblemowo w półcieniu.
agata19762 21:42, 18 lip 2012

piękne fotki..........
Milka 16:45, 19 lip 2012

Moniko, piękne fotki a Alinka ma rację, masz piękny ogród i jest tylko twój
Przetacznik 17:03, 19 lip 2012

Borbetka napisał(a)
Trochę mojej ulubionej, jasnej zieleni:

jakie cudne zdjęcie!