He, he...no cóż...może tylko tyle, że apetycznie wygląda . U mnie też tak wystartowały
Borbetko - nie marrtw się tym, że nie możesz kupić więcej na raz. To, co stworzyłaś u siebie i tak jest przepiękne, zwłaszcza, że komponowałaś wszystko sama. Masz ogromny dar doboru roślin, układania ich w przepiękne wzory i masz rękę do roślin bo rośnie wszystko cudnie.
Tarasowe zdjęcia też bardzo klimatyczne.
Ja właśnie chciałam powłóczyć się trochę po Tatrach ale standardowo, zgodnie z moim "szczęściem" pogoda jest jaka jest i za wysoko nie ma jak wyjść, zwłaszcza z dziećmi (młodszy jest jeszcze malutki, ma 3 lata).
Poluję więc sobie na zakopiańskie ogródki ale za wiele zdjęć nie wstawiłam bo sporo padało jednak....
Monika - PROTESTUJE . to ja się tu zachwycam tym ogrodem od początku na lewo i prawo pokazuję znajomej jaki piękny , a ty mi tu fochy strzelasz , że już ci się nic w nim nie podoba . i to jeszcze przez ogrodowisko .
kobieto otrzęsnij się , bo jak będziesz gonić style , to nie będziesz rzeczywiście mogła patrzeć od roboty na ten ogród. też mam duży ( 30 ar) i bałagan większy od twojego 100 razy. jednak ja kocham swój bałagan i w nim odpoczywam . nie ma idealnej zasady na twoje zadowolenie . musisz zmienić nastawienie do twojego ogrodu , który jest śliczny. często do niego wracam od początku i obserwuje zmiany
ufffff, ale się napociłam . pozdrawiam
Gosiu i na wakacjach Ogrodowisko siedzi w głowie prawda? Pozdrawiam Cię ciepło i miłego wypoczynku życzę, mimo pogody bardzo kapryśnej w tym roku.
Alinko - protest przyjęty i świętą rację masz. Ja już taka dusza jestem, że jak zrobię sama to mi się nie podoba, a jak ktoś to odwrotnie. Taka głupota, bo nie wierzę w swój gust - nie wiem czemu. Pomalutku zaczynam inaczej patrzeć na różne rzeczy, a od forum jestem już uzależniona.