Kiedy byłam ostatni raz na forum nie przypuszczałam, że tyle czasu upłynie do następnej mojej wizyty. Dawno nie miałam tak trudnego czasu jak obecnie. Nie dość, że dużo róznych rzeczy dzieje się to jeszcze od dłuższego czasu nękają mnie bóle kręgosłupa, najgożej jest wtedy kiedy dłużej siedzę.
Mam nadzieję, że będziecie dla mnie wyrozumiali i będziecie jeszcze do mnie zaglądać
Bogdziu, nie się nie dzieje w tym temacie. Już nie wiem co mam o tym myśleć.
Aniu, przepraszam, że tak długo czekasz na odpowiedź, przed Bonicą kocimiętka Walkers'Low. Czuję się troszkę usprawiedliwiona, bo pomyślałam, że w tym temacie będziemy działać wiosną
Renatko, widziałam, że zakończyłaś projekty

Rozplenicę kupiłam jako Moudry, są trzy sadzonki, jedna czarna a dwie brązowe. Nie wiem, która jest właściwa. Poszukam odpowiednich zdjęć, może ktoś pomoże rozpoznać, która jest właściwa.
Teraz troszkę aktualnej jesieni. Zdjęcia robiłam wczoraj, dzisiaj już jest mniej liści na drzewach, bo u nas strasznie wiało.