Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 22:50, 27 sty 2013

Pola napisał(a)

Pola jak ty lubisz Niemena ,,,to ja już cię lubię!!!! A warzywka polecam ,,prędzej z kwiatów zrezygnuję ale nie z warzyw .Każdego roku poszerzam o następne Fasolkę szparagową mam az trzy razy do samej jesieni .Sałatę przeniosłam w pojemniki ,rzodkiewkę również mam teraz więcej miejsca na marchew której smak nie da się porównać z żadną kupioną w sklepie Porzeczki agrest jabłka i inne owoce też mam w planie Póki co mam borówkę amerykańską jeden krzaczek agrestu bezkolcowego poziomki i truskawki .Planów to ja mam moc ale najpierw muszę skończyć porządkowanie ziemi i projekt jakiś ,abym nie zrobiła z ogrodu dziwadła Wszystko w swoim czasie zatem .Pozdrawiam serdecznie

Dajanko, stronek nastrzelanych u Ciebie moc, czy gdzieś mogę obejrzeć twój zagonek warzywek[/quote

Proszę moje warzywka

an_tre 22:52, 27 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Aniu,To najlepsza piwnica pod słońcem! ........\Grajmy Panu na harfie!/

Dzięki!
Haniu może Danusia nas nie przegoni...
http://www.youtube.com/watch?v=MAp3Ia2eAwo
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
aneta230972 22:53, 27 sty 2013

Super profesjonalny warzywniak
Dobrej nocki
dajana 22:54, 27 sty 2013

Z tego roku

Pola 22:55, 27 sty 2013

Ło matko, toć to wielgachny warzywnik mój na tyłach ogrodu to maciupeńki, na razie to muszę spróbować w małym jak się spodoba rodzince to będę myśleć dalej. Najbardziej lubię pomidorki w zeszłym roku tylko koktajlowe w donicach miałam, ale w gruncie to podobno nie taka prosta sprawa.
Ogórki, cukienie, sałata, rzodkiewka, cebula zielona i ziółka to narazie tyle ....... Zaplanowane w głowie
aneta230972 22:56, 27 sty 2013

Jeżu kolczasty jakie superaśne ogórasy
Koniecznie poproszę o info. jaka to odmiana,
hanka_andrus 22:56, 27 sty 2013

Kiedyś ,Dajano,ogórki kisiło się w dębowych beczkach, liście były niepotrzebne,i w przepisach ich niema.A teraz.kisimy w słoikach......mus dać choć po 1-2listki dębowe.
Pola 22:57, 27 sty 2013

dajana napisał(a)
Z tego roku

No cudnie, ale się napaliłam .....
dajana 22:57, 27 sty 2013

aneta230972 napisał(a)
Super profesjonalny warzywniak
Dobrej nocki

Dobrej Nocki Anetko jutro dokończę nasza rozmowę , przepraszam ale się nie wyrobiłam Siedziałam na pomiodorandii i kupiłam już nasionka Buziaczki Aneciu
Pola 22:58, 27 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Kiedyś ,Dajano,ogórki kisiło się w dębowych beczkach, liście były niepotrzebne,i w przepisach ich niema.A teraz.kisimy w słoikach......mus dać choć po 1-2listki dębowe.

Haniu , u mnie z liśćmi winorośli ogórasy się robi i liście chrzanu do tego też