Rocznik z limitowanej serii,to chyba ja jestem!Pozdrawiam!Jak się trafi na pokrewna duszę to można i bez trunków śpiewać całą noc......
To bardzo miłe co napisałaś Edi ,,jeśli dla kogokolwiek ma to jakąś wartość to znaczy że nie powinno się omijać żadnych tematów .Refleksje przychodzą nieoczekiwanie ale są szczerymi uczuciami którymi czasami się dzielę Miło mi również z powodu twej wizyty u mnie Serdecznie cię pozdrawiam
Haniu a ja to co ? ta sama seria Ja nie jestem w ogóle trunkowa a zawsze bawię się świetnie Dzisiaj Haniu trudno o pokrewne dusze ,przynajmniej w realu Dziwny jest ten Świat jak śpiewał mój ukochany Niemen ale kiedy taką spotykamy to jak prezent od losu trzeba potraktować Cudownie mieć kogoś takiego ,nie oceni ,nie wyszydzi i rozumie To nawet piękniejsze od miłości Ona mija a pokrewna dusz trwa .W zimie zawsze mnie nachodzą takie poważne rozważnia .Latem cieszymy się chwilą a w zimie zastanawiamy nad nią .Niedługo wiosna Haneczko!! Nie mogę się doczekać swoich warzyw zapachu pietruszki koperku ,smaku mojej marchewki i lubczyku w rosole .O kwiatuszkach nie wspominam ..Muszę rozszerzyć ilośc swych warzyw,, nie miałam nigdy dyni ,kabaczka,cukini . Gdzieś na ogrodzie je posadzę tylko nie wiem jaki gatunek wybrać bo są różne Jaki byś poleciła ,taki smaczny pewniak .Haniu?
Witam Cię Dajanko, ja też zastanawiam się jakie warzywka posiać na wiosnę.w zeszłym roku miałam tylko szczypiorek,pietruszkę,marchew,fasolkę szparagową,cebulę i groszek cukrowy.W tym roku mam zamiar powiększyć warzywnik i posadzić więcej warzyw.
Witam Janinko serdecznie już myślałam że nikt do mnie nie zajrzy a tu proszę jaka niespodzianka .
Powiem ci co ja mam w ogródku oprócz tego co również u ciebie rośnie .Sałatę rzodkiewkę ,czosnek por seler ,buraki marchew ,lubczyk,truskawki ogórki i mnóstwo ziół .Ogórki niedawno mi się skończyły były pyszne W tym roku muszę mieć więcej ale wsadzę przy nich tyczki Będą lepiej rosły i łatwiej je będzie zbierać .Sporo warzyw posieję poza ogródkiem mam juz na nie pomysł .Jesteś jeszcze?
Zaglądam,a tu właścicielka już ogórki sieje,i podpiera jak groch....tyczkami!
Pomysł niezły,już widziałam ten sposób w ogrodzie u Andrzeja.
A ja musiałam zaliczyć zabawę mojej psinki z kotem ,pod kontrolą oczywiście
Witam wszystkie panienki .No własnie Haniu u kogoś widziałam taki sposób i bardzo mi się podobał.Najbardziej to ja się udzielam na portalu podglądając a tyle ciekawych rzeczy odkrywam az jestem wniebowzięta dzięki temu hi.Nie było mnie trzy dni bo siedziałam na allegro szukałam ogromnej białej komody do jadalni ale znalazłam .Został mi chyba stolarz jedynie .Znalazłam za to inne pierdołki .Szukam też ładnej fontanny którą planuje przy tarasie, znowu biel ale inna być nie może .Tutaj nawet spory wybór jeszcze sie rozglądam .Haniu zdrowaś? .
Bożenko byłam u ciebie ale ktoś mi przeszkodził i nie zostawiłam nawet pozdrowień .Za to teraz mocno ściskam Wszyscy już sadzą,sieją planują w wyobrażni to i mnie się udzieliło Miłego wieczoru kochaniutkie