Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 20:28, 13 mar 2013

Dziękuję Iwo tak własnie zrobiłam w ubiegłym roku jak opisujesz całkiem zresztą przypadkowo. Niestety nie zasilałam niczym W tym roku już nie zapomnę. Biochicol zapisałam. Sekator mam fajny kupiony w sklepie Danusi uwielbiam nim ciąć. Nie bądż taka skromna dla mnie też jesteś ekspertem a roślin masz sporo i wszystkie takie okazałe zadbane. A ja się uśmiechałam ze stepowania Twego M chciałam napisać co za nóżki Pomoc jest zawsze mile widziana jeśli są chętni. U mnie z tym gorzej ale daję radę Lecę na wieczorny spacerek z psinką Tymczasem
22:42, 13 mar 2013
Dajanko, nie potrzebujesz rad masz intuicję
Czytam, czytam Twój wątek strona za stroną, nie chciałabym potraktować go pobieżnie, bo zasługujesz na szczerą uwagę...
Teraz na mnie już czas, czasami nie śpię w nocy, ale dziś odwrotnie. Zyczę spokojnego wieczoru i snu.

Bogdzia 18:55, 14 mar 2013

Dajanko dziś były u mnie szczygły takie jak u Ciebie ostatnio, niestety dosc daleko i zdjecia kiepskie ale wkleję.

19:02, 14 mar 2013
Dziś każdą wolną chwilę spędzam u Ciebie. Czytam Sagę...
a to dla Ciebie - jeden z portretów różanych z Rosarium Sangerhausen.

Ja jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch, różowej i czerwonej, ale za to kwitną do grudnia

19:06, 14 mar 2013
Trafiłam na moment, gdy pojawił się portret szczygła od Bogdzi. To trzecie, to jak biometryczne zdjęcie do dowodu osobistego świetne!
AgnieszkaW 21:11, 14 mar 2013

Pozdrowienia z jurajskiego ogrodu Dajano
dajana 00:19, 15 mar 2013

Iwa napisał(a)
Dziś każdą wolną chwilę spędzam u Ciebie. Czytam Sagę...
a to dla Ciebie - jeden z portretów różanych z Rosarium Sangerhausen.

Ja jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch, różowej i czerwonej, ale za to kwitną do grudnia

O jej jakie one piękne Musze je zdobyć koniecznie .Moje wszystkie róże kwitną do grudnia miedzy innymi dlatego je tak uwielbiam .Bardzo dziękuje Iwo.Czy to skrót od Iwonki? Zanudzisz się czytając mój wątek do oglądania niewiele jeszcze Należy ci się medal za przetrwanie Dobranoc
dajana 00:24, 15 mar 2013

Bogdzia napisał(a)
Dajanko dziś były u mnie szczygły takie jak u Ciebie ostatnio, niestety dosc daleko i zdjecia kiepskie ale wkleję.

[/quote

Bożenko kochana jesli to jest kiepskie zdjęcie to ja swoich nawet zamieszczać nie powinnam Jakież one śliczne bużki bym im dała z przyjemnością .Ja upolowałam aparatem gila ale nie jest zbyt piękne to moje zdjęcie Niestety zawsze robię przez szybę bo kiedy wychodzę one już w locie Tak się ze mną zabawiają skubaniutkie
dajana 00:28, 15 mar 2013

Iwa napisał(a)
Dajanko, nie potrzebujesz rad masz intuicję
Czytam, czytam Twój wątek strona za stroną, nie chciałabym potraktować go pobieżnie, bo zasługujesz na szczerą uwagę...
Teraz na mnie już czas, czasami nie śpię w nocy, ale dziś odwrotnie. Zyczę spokojnego wieczoru i snu.

Nie wiem czym zasłużyłam sobie na szczególną uwagę z Twej strony ale nie mogę ci zabronić przez nią przebrnąć To miłe co napisałaś nawet bardzo miłe Spokojnej Nocy
00:36, 15 mar 2013
W tym roku wybieram się do Europa Rosarium w okresie, gdy róże będą kwitły intensywnie, ale już bardziej świadomie - nie tylko wąchać i zachwycać się, ale jeszcze się czegoś nauczyć
tu jeszcze jedna, mroczna... pasuje do nocnego posta

Lubię czytać biografie ...

Iwona

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies