Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Bogdzia 21:57, 16 mar 2013

dajana napisał(a)

Twoje ptaszki Bożenko to nawet przez pleksę robione byłyby śliczne. Po pierwsze potrafisz robić zdjęcia ,po drugie masz super aparat a ja nie bardzo ani jedno ani drugie.Co mi wyjdzie to wklejam a piękno i tak u ciebie oglądam z czego się bardzo cieszę.Dzisiaj przycięłam troszkę krzewów.szykuję się jednak do przesadzenia tylko brzoza musi pozostać na swoim miejscu zbyt duza na przesadzenie Robię skarpę po lewej stronie i musi byc pusta Tam będą posadzone Serby a po miedzy kamieniami które umocnią skrpę jakiej niskie roślinki .Nic więcej się na niej nie zmieści do 15 m długości potem jest już szeroka i mam pole do popisu. Fajnie dzisiaj słoneczko świeciło ,pomidorki już kiełkują Zbliża się wiosna Bużka

Plany masz już bardzo konkretne to tylko realizowac jak w końcu przyjdzie ta wiosna.Serby to dobry wybór. Kolorowych snów życze.
AgnieszkaW 22:58, 16 mar 2013

Kolorowych i kwiatowych snów Dajano, dobranoc
dajana 23:09, 16 mar 2013

To jedyne świerki które będą świetnie rosły na wapiennej glebie a oprócz tego są piękne U mnie świerków w okolicy nie ma a zawsze mi się podobały .Słodkich snów Bozenko
Maria667 23:19, 16 mar 2013

Witam Cię serdecznie moja krajanko! Małopolska rośnie w siłę! To dobrze świadczy o tym rejonie naszego kraju
Niestety, pogoda nie pozwala na wiosenny start, ale już niedługo. Pozdrawiam (na przekór zimie) wiosennie!
dajana 23:56, 16 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Witam Cię serdecznie moja krajanko! Małopolska rośnie w siłę! To dobrze świadczy o tym rejonie naszego kraju
Niestety, pogoda nie pozwala na wiosenny start, ale już niedługo. Pozdrawiam (na przekór zimie) wiosennie! [/quote

Bardzo mi miło Marysiu mnie również cieszy przybywająca grupa z okolic .Jest nas coraz więcej to budujące.Wszyscy czekamy na wiosnę.Gdzie nie wejdę to tęsknota za nią ogromna .Pozdrawiam równie serdecznie
hanka_andrus 23:57, 16 mar 2013

O taszniku napisałam u siebie.
Bogdzia 20:37, 17 mar 2013

Pozdrówka Dajanko.
hanka_andrus 21:26, 17 mar 2013

Spokojnego wieczoru!

monteverde 21:47, 17 mar 2013

dajana napisał(a)

Aniu cieszy mnie potwierdzenie przez ciebie dobrego wyboru odmian Wybierałam z opisu i na tzw czuja hi.Ten do donicy to świetny pomysł bo mam taką wielką donicę .Żałuję że nie zaprawiłam tym środkiem ale trudno może rumianek działa podobnie .Co to jest Lemar Aniu?Pomidory do ziemi sadzi się po 15 maja prawda? to może zdążę kupić tą folię.A ziemia jaka być powinna ?Będę sadziła w pełnym słońcu przed warzywnym ogródkiem W tym miejscu jeszcze rabat czy trawy nie będzie w tym roku więc wykorzystam na pomidory i ogórki Kije od szczotki drewniane juz mam Buziaczki dla ciebie

Dajanko tam kupowałam swój tunel, a jak mi się jednej zimy zawalił śnieg to pałąki co mi popękały przysłali cały komplet gratisem http://www.lemar.ipr.pl/ wstawiam zdjęcie cobyś zobaczyła, można też mniejsze kupować
iwonaj 17:34, 18 mar 2013

Dajanko dziękuję za miłe słowa o mojej Tinusi i cieszę się że odwiedziłaś mnie będę do ciebie zaglądać pozdrawiam cieplutko