Mnie również miło Iwonko zaglądaj proszę kiedy tylko będziesz miała ochotę co prawda u mnie jeszcze nie ma na co popatrzeć ale mam nadzieję ze z czasem i mnie powstanie piękny ogród .
I tego się trzymajmy! Mało,czy dużo,ale jednak coś urośnie, a TY masz przewagę, bo warzywnik opanowałaś perfekcyjnie! Macham!
Napisałam u ciebie ale jeszcze tutaj dopiszę Sprawiłaś mi Aniu ogromną niespodziankę Własnie takiego czegoś szukałam, jak duży jest Twój tunel? Jaki masz ogródek zadbany ani chwastów i jak od sznureczka równiutko.Nareszcie jakich ludzki obraz widzę Zwaliło się dzisiaj tyle śniegu wiatr natomiast tak silny że głowę chce urwać No gdzie ta wiosna ? no gdzie! Buziole przesyłam, niestety zimowe ale cieplutkie
Ojej ja też bym chciała taki tenel, ale nijak za mały warzywnik, narazie bę dę sadzić do gruntu , a może w przyszłym sezonie co wymyślę. Warzywnik Ani jest fajowy.......
Buziaczki zostawiam Dajanko, zaglądam ale nie zawsze się wpisuję
Mniam ,mniam Hanusiu jakie pyszności mi przysłałaś moje najlepsze owoce No Hanusiu nie mogę jeszcze ogrodu robić to wykorzystam swą ziemię na warzywa Rozrastam się niczym badylarz hi,hi Ogród tez będzie ale tylko częściowo za to pomidorów jak sie udadzą będzie sporo i ogórów aby nie brakło w zimie .Tulam za truskaweczki bo u mnie zima i to nie na żarty tak mnie zasypało dzisiaj Haniu
Witaj Dajanko, .
Dzisiaj wracając z pracy widziałam w ofercie Mrówki tunel foliowy cena od 399 zł, nie zauważyłam jakie rozmiary, w gazetce też rozmaru brak
pozdrawiam cieplutko
Do mnie ten śnieg też idzie! Za godzinę ma sypnąć. Lecę na ostatni dyżurny sik z pieskiem.
To na pomidory i paprykę Polu!! Ja też nie zawsze się wpisuję ale zaglądam raz do jednej raz do drugiej a że jest tu tyle fajnych kobitek to zawsze którąś zaniedbam nad czym ubolewam Bardzo mi przykro z tego powodu ale doby za mało na codzienne podtrzymywanie rozmów i śledzenie wątków na bieżąco Dla mnie to niemożliwe ,choć myślę że my wszystkie tak mamy, ale żadna nie ma o to żalu bo za którymś razem i tak do siebie wpadamy Buziaczki dla ciebie
Witaj Joasiu u mnie nie ma Mrówki jest Biedronka ale tam chyba takich rzeczy nie ma .Poza tym ja tak rzadko mogę się wyrwać gdziekolwiek Moja codzienna droga to praca i dom i co najwyżej sklep z żywnością.Póki co jeszcze troszkę to potrwa ,zostaje mi na zakupy internet ale dziękuję ci pięknie za pamięć.Ściskm cieplutko