Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

malgocha1960 07:55, 14 mar 2012

Za jedno krzesło 200 zł? Widziałam tam ostatnio piekne stylowe,ale 380 zł za sztukę.Lampa na pewno nie była warta tej ceny.
Gardenarium 08:32, 14 mar 2012

Obrazki dla świdośliwy (Amelanchier)

Instagram Ogrodowiska
Basiaw 08:43, 14 mar 2012

Dajano, jestem pod wrażeniem Twojej siły, determinacji, by zrealizować marzenia. Rodzina potrafi bardzo boleśnie podciąć skrzydła, tym większy mój podziw, że się nie poddałaś.
Coś o tym wiem, w naszym przypadku ze wsparciem rodziny było (i jest) delkatnie mówiąc różnie a główne komentarze, to że mąż straci zdrowie, marnuje czas, energię, życie...szkoda mówić.

Działkę masz pięknie położoną, domek już teraz jest śliczny a jak będzie dokończony, powstaną rabatki, zakątki, to będzie bajkowo. Szkoda, że te kamloty, które z takim wysiłkiem wyrywasz z ziemi nie są za bardzo do wykorzystania, skoro się rozpadają, ale co poradzić, siła wyższa.

Serdecznie Cię pozdrawiam
siaaska 10:50, 14 mar 2012

Podziwiam za siłę i determinację Kolejna wspaniała babcia Prawdziwy Skarb

W pięknej okolicy masz domek i ogródek też nabiera wyglądu. Kamienie by się mi przydały, to nic że się rozwalają... Bardzo lubię kamień i drewno w ogrodzie.
Mój ogród dopiero powstaje ale chyba już widać jego charakter...
Pozdrawiam
malgocha1960 12:48, 14 mar 2012

Dajanko,weszłam dzisiaj do tamtego sklepu,rozchorowałam się.Piekny stół i 6 bajecznych krzeseł z żakardowego obicia w duże kwiaty,ale 2,20 długi,nie składa się i ni jak się nie mieści mi.
Basiaw 13:15, 14 mar 2012

Kobitki, przewija się tu wątek mebli, czy chodzi o ogrodowe, bo nie mogę załapać? Mówicie o zakupach w sklepie normalnym czy może jakimś internetowym?
dajana 13:42, 14 mar 2012

Basiaw napisał(a)
Kobitki, przewija się tu wątek mebli, czy chodzi o ogrodowe, bo nie mogę załapać? Mówicie o zakupach w sklepie normalnym czy może jakimś internetowym?

Basiu mówimy o upolowanych mebelkach z odzysku .Póki co tarasowych ale nie tylko Czasami na allegro ( starocie) trafiam na ciekawy mebel któremu nadaje inną szatę Podstawa to 100% drewno Cuda mozna zdziałać jesli sie tylko ma troszkę wyobrazni ..Lubię taką zabawę..lubię tez stare przedmioty , mają swoją historię a ja sentymentalna jestem he,he.
dajana 13:49, 14 mar 2012

malgocha1960 napisał(a)
Dajanko,weszłam dzisiaj do tamtego sklepu,rozchorowałam się.Piekny stół i 6 bajecznych krzeseł z żakardowego obicia w duże kwiaty,ale 2,20 długi,nie składa się i ni jak się nie mieści mi.

Małgosiu a ja szukam duzego owalnego stołu Taki rodzinny ,mam odrębną jadalnię doprojektowaną w tym celu Kolor niestety kremowy badz biały W wyborze jadalni jestem bardzo wybredna ,mam jednak jeszcze troszkę czasu i coś z pewnością wymyslę Ty widzę masz słabośc do wielu rzeczy he,he kwiaty,firanki i mebelki Ot kobietka
Milka 13:56, 14 mar 2012

dajana napisał(a)

Basiu mówimy o upolowanych mebelkach z odzysku .Póki co tarasowych ale nie tylko Czasami na allegro ( starocie) trafiam na ciekawy mebel któremu nadaje inną szatę Podstawa to 100% drewno Cuda mozna zdziałać jesli sie tylko ma troszkę wyobrazni ..Lubię taką zabawę..lubię tez stare przedmioty , mają swoją historię a ja sentymentalna jestem he,he.

też uwielbiam takie klimaty bedę śledzić, co tam wyczarujesz

u mnie w domu króluje biel, gorzej jak psiaki z wizytą na salonach, ale cóż się nie robi z miłości
alinak 14:35, 14 mar 2012

Też jestem na kupnie mebli tylko do ogrodu. Przeleciałam na razie internet i nic odpowiedniego nie znalazłama jeżeli już to tak drogie że mi szczęka opadła. Koncepcje też mi sie mieszają