Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 20:53, 15 mar 2012

Naprawdę Weroniko z tych gałązek wyrosną nowe bukszpany? Super będę mieć własne,nie wiedziałam ,dzięki Szykuje się na sobotę i przerabiam juz nóżkami niecierpliwie .Tak mi tęskno za działką,podobno ma być ładna pogoda.Oby ziemia była odmarznięta Jaka jest u ciebie ?
Gardenarium 20:54, 15 mar 2012

W sobotę szykujcie się na robótki ogródkowe.

Instagram Ogrodowiska
dajana 20:57, 15 mar 2012

Doczekać się nie mogę Danusiu ,potrzebuję pilnie widły muszę iść do twojego sklepu obowiązkowo Danusiu czy noże do cięcia brzegów trawnika to jeszcze będą czy już nie? Miło cię widzieć
malgocha1960 10:05, 16 mar 2012

Dajanko,a nie wysypywałaś kory czasami,bo sowy wygladaja troche inaczej,to nie są smardze?
Milka 10:15, 16 mar 2012

Dajano, nie ma się z czego śmiać, każdy ogród był kiedyś młody

sporo u ciebie roślinek, a sezon dopiero sie zaczyna; będzie pięknie
Mala_Mi 10:18, 16 mar 2012

dajana napisał(a)
Takie niespodzianki tez u mnie rosną

U nas się na to mówi kanie Alez ci porządne kotlety rosną w ogrodzie
Mala_Mi 10:21, 16 mar 2012

malgocha1960 napisał(a)
Dajanko,a nie wysypywałaś kory czasami,bo sowy wygladaja troche inaczej,to nie są smardze?

Na 1000% to nie są smardze i koło smardzów to nawet nie leżało...i tu mamy odpowiedź jak ludzie mylą gatunki grzybów i potem są zdziwieni........ Z kanią niektórzy myla sromotnika ... nie weim jak, ale ....jak widać można

Dajanko.. nie tylko rowerami kusisz, ale i grzybkami
dajana 12:07, 16 mar 2012

Dziewczynki to na 100% są Kanie ,inaczej nazywane sójkami .Wokół sporo ich rosnie ,na grzybach kochaniutkie to ja ząbki zjadłam jak ja kocham je zbierać ,jeśc troszkę moze mniej .Lubię kusic miła koleżanko Widze że zachęcać cie nie trzeba .Poczytałam na twoim wątku wiele ciekaych rzeczy Jesteś w dechę kobitka taka z" jajami "To komplement oczywiscie
dajana 12:10, 16 mar 2012

asc napisał(a)

Takie niespodzianki tez u mnie rosną

U nas się na to mówi kanie Alez ci porządne kotlety rosną w ogrodzie [/quote
Po rozwinieciu faktycznie były ogromne .Nie zjadłam ich ,potraktowałam jako ozdobe he,he.
dajana 12:26, 16 mar 2012

irena_milek napisał(a)
Dajano, nie ma się z czego śmiać, każdy ogród był kiedyś młody

sporo u ciebie roślinek, a sezon dopiero sie zaczyna; będzie pięknie[/quote

Irenko mozna sie śmiac ,pozwalam i nie obrazam Sama się z siebie smieję , jednoczesnie odczuwam radośc w sercu Przecież ja nigdy wczesniej nie miałam ani grama ziemi Całe życie miasto, betony a teraz prawdziwy raj się zapowiada Wiesz tak u schyłku zycia to cudowna odmiana .To tak jakby człowiek otrzymał drugie zycie Dzisiaj mam bardzo szczęśliwy dzień pomimo trosk które mnie od dawna nie opuszczają Wczoraj był czarno w moim sercu Poranek natomiast przyniósł nadzieję na wiele rzeczy Sprzedałam miszkanie i będę mogła dokończyc swój domek .Do lipca sie juz wprowadzę ,zaświeciło sie też światełko na mój ogród .i taras drewniany dla męża Nareszcie będzie na powietrzu Postawię mu blisko skrzynki drewniane aby mógł posiac warzywka .Musze tez zrobić podjazd na wózek aby ułatwic mu poruszanie .Ciesze się tez z jutrzejszego dnia bo cały dzień spędzimy na działce kanape juz uszykowałam To będzie pracowity dzień ale jakze radosny dla nas i naszego pieska Miłego dnia Irenko Ja jeszcze jestem w pracy wiec nie moge zbyt długo tu siedzieć W domku wieczorkiem tu wskoczę .