Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 21:58, 13 lip 2013

Mirka napisał(a)
Czy ja na kilka patyczków mogę się zapisaćz góry dziękuję i pozdrawiam[/quote

Jeśli otrzymam to nie ma sprawy Mirkotylko musisz sie przypomnieć gdyby wyleciało mi z pamięci
AgnieszkaW 20:42, 14 lip 2013

Pozdrawiam niedzielnie Dajano. Jak tam nowe plany ogrodowe?
FrancoPolo 21:52, 14 lip 2013

Mirka napisał(a)
Czy ja na kilka patyczków mogę się zapisaćz góry dziękuję i pozdrawiam
Witam .Danusiu już dawno temu pisałem że taki kamień idzie zagospodarować.Nie dałaś sobie powiedzieć.,I nagle taka zmiana kierunku?.No ale niebyłabyś kobietą.Pozdrawiam.
dajana 00:01, 15 lip 2013

Witaj Franiu w moich skromnych progach ! Hura!!!A to mi niespodziankę sprawiłeś stary druhu Wiem że mówiłes ale nadal twierdzę że mój kamień nie da się zagospodarować Agnieszka ma wapień ale twardy jak skała Mój niestety jest miękki i żółty ,pod wpływem wilgoci maleje Owszem kupę wapień ale nie ten z mojej działki on się nie nadaje Franiu .Pokaż nam swój ogród proszę,masz co pokazać będziemy wspólnie podziwiać twoje dzieło .Nie daj się prosić zbyt długo,,, proszę! taki masz piękny ogród to grzech nie podzielić się z innymi tym pięknem I ja cię serdecznie pozdrawiam nawet ściskam po koleżeńsku odezwę się jutro .
dajana 00:14, 15 lip 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie Dajano. Jak tam nowe plany ogrodowe?

Witam Agusiu ja dopiero weszłam na forum, całe dwa dni walczę z oczyszczalnią Nie wiem co się stało ale wylewa mi się pokrywą Wygląda mi na to że maty nie odbierają wody a to oznacza najgorsze z najgorszych ,odkopywanie całej oczyszczalni O matko! moja ciężka praca pójdzie na marne Tyle trawy posiałam tak ciężko nad nią pracowałam a teraz kiedy prawie skończyłam trzeba wszystko potraktować łopatą,chyba się zapłaczę No trzeba mieć moje zezowate szczęście Oj odwrócił mi się los już od dwóch lat w zupełnie innym kierunku Ki diabeł się do mnie przyczepił i nie daje mi spokoju .Zobacz Agusiu ile mam już trawki i jak płakać ,jak mam ją teraz zniszczyć skoro taka ładna ?

dajana 00:21, 15 lip 2013

Z innej perspektywy

Róże też mam śliczne choć nie wszystkie jeszcze kwitną.Nie grzeszę skromnością tak się przechwalać co?

dajana 00:29, 15 lip 2013

Mam pytanie związane z tym zdjęciem Ta wysoka róża to róża Klasztorna a ta obok to coś co samo wyrosło Czy to możliwe że to jest odnózka z róży Klasztornej? Dlaczego pytam, bo w ubiegłym roku rosło w tym miejscu sporo róż ale robotnicy wszystkie mi je zniszczyli Pomyślałam że któryś korzeń pozostał w ziemi i teraz odrasta z korzenia jakaś róża .nie związana w ogóle z Kasztorną bo coś za daleko to coś wyrosło ,no chyba ze jestem w błędzie .

dajana 00:36, 15 lip 2013

Anabell w rozkwicie

Ta róża pierwsze kwiat miała inny niż wszystkie następne To jednak będzie Egon .Ładnie pachnie i ma inny zupełnie niespotykany odcień różu .W sumie ładna

dajana 00:40, 15 lip 2013

Nahema która nie jest Nahemą też się zmieniła ale nie jest nią z pewnością nie pachnie więc to pomyłka Ciekawe co to za róża i jak duża urośnie .

Milka 12:50, 15 lip 2013

zmiany olbrzymie, trawka cudna, no żal to kopać, może wezwać kogoś do oczyszczalni, może jaki drobiazg i unikniesz bezsensownej walki, pozdrawiam