Piękna ta róża Aniu i pachnie gdyby miała jaśniejszy kolor to bym je kupiła Potrzebuje 6 pnących róż na słupy tarasowe .ale koniecznie pachnące .Ona spełnia te wymagania oprócz koloru, przynajmniej na taras, ale w inne miejsce byłaby idealna .Pomyślę o niej jesienią bo w chwili obecnej nie jest już dostępna .Róże mi się tak rozrosły ze oczom nie wierzę, szczególnie angielki i póki co zdrowe .Podmarzły mi młodziutkie listki limki ale tylko od strony północnej ,Oberwałam je , myślę że wypuści nowe .Mam jednego klona i nic nie rośnie od trzech lat. Tak mu dogadzam a on stoi w miejscu ,zaczyna mnie wkurzać chyba go postraszę może się ruszy

Pomysł z siatką nie taki zły jeśli posadzę pnące rośliny, wtedy nie będzie widać tego co jest pod domkiem a nie popisali się z fundamentem na którym domek stoi .Każdy bloczek inaczej wysunięty i nijak równo nie można niczego zrobić .Siałam wczoraj trawę ,właściwie robiłam dosiewki tego co wcześniej wyrwałam .Robota na własne życzenie ,ale gapowe się płaci W sumie takie błędy głuptaka są również nauką .Czy wiesz Aniu ze ja część patyczków od ciebie posadziłam do góry nogami? A myślałam ze werbena pobije wszystko co głupiego zrobiłam

myliłam się .Wpadłam na to gapiąc się na nie na schodach drewnianego domku ,tak się zapatrzyłam aż olśnienia doznałam kiedy dostrzegłam kolce .Tak to jest ze mną ,za dużo obowiązków ,problemów i spraw z którymi muszę sobie sama radzić, wciąż rozkojarzona bo nigdy nie mam spokoju ani czasu dla siebie .Pewnie nie jedno potniecie jeszcze mnie czeka ,przynajmniej jest się z kogo pośmiać hi,hi. Jeśli chodzi o róże Coral Dawn to pokaże ci swoja kiedy rozkwitnie bo mam taka nieidentyfikowana ale ta nazwa mi tkwi cały czas w głowie ze to ja zakupiłam dwa lata temu Jestem pewna ze ją rozpoznasz. Kolor i wielkość kwiatów odpowiada opisowi a rozrasta się jak pnąca i pachnie .Wczoraj podlewałam róże i poczułam piękny zapach a przecież nie maja jeszcze kwiatów Dotknęłam lisci właśnie tej rózy i one tak pachniały,że czułam ten zapach wszędzie Czy to możliwe czy ja mam już zwidy organoleptyczne ?