akanta
19:36, 20 maj 2014

Dajanko szczerze sobie zasłużyłaś na taką ocenę.Tak bardzo sie starasz dopieszczasz jak tylko potrafisz i świetnie ci to wychodzi.Bardzo dużo potrafisz kochana czarodziejko ,zamieniasz kamienisty ugór na piękne miejsce.Umiłowanie dla piękna miałaś od zawsze ..no moze trochę cię zainspirowałam ale to ty dokonałaś wyboru i sobie przypisuj tę zasługę.Ale dziękuję serdecznie za tak wiele ciepłych słów ..jaka tam moja zasługa ..Dajanko poprostu mamy podobną wrażliwość .
Dajanko też dzisiaj wykopałam sporo robali bo musiałam zdjąć trawę pod brzozami/ bo tam słabo rośnie/ i przesadzałam kostrzewę siną z różanki bo już zbyt w cieniu i róże zasłaniała.Takie wielkie pomarańczowe ?...ja też kilka znalazłam ..może to turkuć podjadek .Robaki wyrzucałam na trawę i już
ptaszek za plecami,chyba szpaczek je wyjadał.Masz kowaliki ..to piękne ptaszki ja ich nie widuję.Róża tak pięknie cię obdarowała,to niesamowita ilość ale będzie widok niezapomniany !!!
Dajanko jak zwykle serdeczne uściski posyłam i myśli gorące ...oby ci się dobrze działo w domu i ogrodzie .