Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

akanta 18:56, 04 cze 2014

Dajanko już o tej porze kiedyś będziesz miała tak.

FrancoPolo 19:42, 04 cze 2014

Akanto witaj.Smaku Danusi narobiłaś a wiesz że ona nerwowa jest bo wszystko by chciala na juz.A może wykroimy po kawałku od siebie i jej damy co?
akanta 19:47, 04 cze 2014

FrancoPolo napisał(a)
Akanto witaj.Smaku Danusi narobiłaś a wiesz że ona nerwowa jest bo wszystko by chciala na juz.A może wykroimy po kawałku od siebie i jej damy co?

Na już Franciszku ale po swojemu wykreować ,to i dobrze to ogrodu nam nie ubędzie.Ta róża rośnie bardzo szybko jak chwast to pocieszajace jak dla niej stworzona na tylne ogrodzenie ,dobrze wybrała.
dajana 23:15, 04 cze 2014

O rany jaka śliczna ta moja przyszła róża Akanto .Czyli nadaje się na tylne ogrodzenie ? super Aniu jak długo zerują chrząszcze majowe? Cieszyłam się ze żadnych gadów nie mam a tu atak chrząszczy mam ;( Nie nadążam zbierać ich z róż ,skubańce nawet w kwiatach siedzą i żrą wszystko Na szczęscie łatwo je zebrać bo to takie ospałe leniuchy .Franiu tobie to chyba się zrobiło mnie troszkę żal co? Jeszcze się muszę troszkę pomęczyć z kopaniem ale tylko do tarasu Potem wjedzie koparka usypie tarasy i wywróci mi znowu wszystko do góry nogami ale tym razem rozłożę wszędzie kartony aby uchronić przekopaną ziemię od chwastów.Dziękuję Franiu za dobre serducho .Mam kilka zdjęc to wam pokażę

Śliczny bodziszek od Soni

Co to jest za roslina pomiędzy różami? mam ją również od Soni ,ale nie wiem co to jest i tak ładnie roSnie

dajana 23:19, 04 cze 2014

Hortensje mają już pąki oprócz limek

jola54 23:30, 04 cze 2014

Witaj Danusiu!...pozdrawiam serdecznie
dajana 23:45, 04 cze 2014

Witam Jolu jak miło że zajrzałaś
jola54 12:24, 05 cze 2014

Witaj Dajano! Dziękuję Ci za za troskę i na pewno kupię sobie ten pas na kręgosłup, bo ledwie chodzę i złość mnie ogarnia na tą "niemoc".Ty też oszczędzaj sie trochę,bo z kregosłupem i stawami nie ma żartów.Dzisiaj kończę 60 lat i nareszcie zdałam sobie z tego sprawę. Podobnie jak Ty , mamy tylko po jednej parze rąk i nikogo do pomocy, a robimy rzeczy nie dla kobiet( szpadel, kamienie, kosiarka, dźwiganie). Ja jeszcze mam tę głupią wadę myśląc że nikt nie potrafi zrobić tego czy owego lepiej ode mnie.Pozdrawiam serdecznie.
FrancoPolo 18:16, 05 cze 2014

Witaj wielbicielko róż.U mnie też zaczynają kwitnąć chociaż padające deszcze im szkodzą.Nie wyglądają tak jak powinny.Pokażę ci różę pnącą która dwa lata była w donicy a ponieważ nie chciało mi się przenosić tak ciężkiej donicy wsadziłem wiosną do ziemi.I chyba tam jej miejsce.Nazywa się ANTIKE 89.
FrancoPolo 20:20, 05 cze 2014

Teraz pokażę co u mnie jeszcze kwitnie .Jest to dereń kousa.