Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

agatanowa 00:26, 12 cze 2014

dajana napisał(a)

wygląda na Eden
dajana 10:03, 12 cze 2014

Wygląda jak Eden ale Eden tez mam i jednak są inne to miała być Nahema zobaczymy kiedy rozwinie się w pełni jeśli nie zjedzą jej chrząszcze Wczoraj wcinały moje kwiaty róży klasztornej kiedy byłam w pracy. W ciągu 8 godzin zeżarły kilka pięknych kwiatów, już listki przestały im smakować Prawie się rozpłakałam kiedy to ujrzałam Dzisiaj zrobię zdjęcia bo moje róże nareszcie rozkwitły Agatko. Jesli ta rozpoznana przez ciebie roślinka zapada na mączniaka to muszę ją szybko przesadzić w inne miejsce bo mi jeszcze róże zainfekuje . Agatko czy bodziszka można dzielić ?
dajana 10:07, 12 cze 2014

Soniu trawki cos marnie mi rosną szczególnie jedna .Zrobię dzisiaj zdjęcia to ci pokaże Mam przyciąć bodziszka po kwitnieniu ale co? liście tez, czy tylko kwiaty? Jeśli tez liście to do jakiej wysokości? Jesteś już w Kraju?
dajana 10:10, 12 cze 2014

malgocha1960 napisał(a)
Dajanko,dawno u ciebie nie byłam,a ty nadal ryjąca jesteś.Podziwiam twoja pracowitość ,upór,samozaparcie,ale efekty widoczne.Pozdrawiam ciepło.

Małgosiu bo teraz sezon i wszyscy w ogrodach pracują i ja rzadziej bywam u ciebie a jeśli jestem to milcząco podziwiam twój ogród no i tego faceta w spodniach hi,hi Czy to stróz ogrodu ?
Viola 11:08, 12 cze 2014

Napia napisał(a)

Witaj Dajnko, bodziszek rzeczywiście śliczny,pięknie Ci się jeszcze rozrośnie. A pomiędzy różami mogą to być wysokie floksy. Ale pewności nie mam

Podziwiam zapał i energię. Serdecznie pozdrawiam

Floksy na 100%. Mam to samo w ogrodzie
Sonka 17:36, 12 cze 2014

Odpowiedziałam u siebie.
Anita1978 19:29, 12 cze 2014

Robota wre! Jak skończysz to przy tarasie bedzie cudnie! I róże na białych słupach.....ho ho! A jakie róże tam planujesz?
Viola 22:30, 12 cze 2014

Floksy będą fioletowe. Pachnące drobne kwiatuszki, długo kwitną. Nie mam jeszcze na zdjęciach Dajano, ale na 39 str. na zdjęciu z chorą różą widać troszkę. Zrobię wkrótce więcej zdjęć to wrzucę. Pa
dajana 00:25, 13 cze 2014

Rany nie mogę się wyrobić, ale obiecałam wkleić zdjęcia więc wklejam a jutro w pracy popiszę Aniu jeszcze nie wiem jakie, a jakie polecasz?

Violu jeśli fioletowe to super bo to jeden z moich kolorów ogrodowych .Wpadnę do was jutro dziewczynki bo nie wstanę do pracy .Plewiłam i kopałam az się zrobiło ciemno.Kiedy cos robię zupełnie nie mam wyczucia czasu

A teraz kilka fotek moich róż i wschodzącej nowej trawki

Klasztorna z bliska pozostałe to angielki Austina

dajana 00:25, 13 cze 2014

Rany nie mogę się wyrobić, ale obiecałam wkleić zdjęcia więc wklejam a jutro w pracy popiszę Aniu jeszcze nie wiem jakie, a jakie polecasz?

Violu jeśli fioletowe to super bo to jeden z moich kolorów ogrodowych .Wpadnę do was jutro dziewczynki bo nie wstanę do pracy .Plewiłam i kopałam az się zrobiło ciemno.Kiedy cos robię zupełnie nie mam wyczucia czasu

A teraz kilka fotek moich róż i wschodzącej nowej trawki

Klasztorna z bliska pozostałe to angielki Austina