Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 00:33, 13 cze 2014

W oddali widać kiełkujący pas nowej trawki i ani jednego chwasta Owoce mojej ciężkiej pracy

Tajemnicza róża coraz bardziej się rozwija

/
dajana 00:39, 13 cze 2014

Krysiu twoja trawka chyba ruszyła mocniej

Jutro dalsze zdjęcia.Dobrej Nocy wszystkim życzę
dajana 00:39, 13 cze 2014

Krysiu trawka rosnie choć wolno, ale rusza coraz bardziej

FrancoPolo 09:02, 13 cze 2014

dajana napisał(a)
W oddali widać kiełkujący pas nowej trawki i ani jednego chwasta Owoce mojej ciężkiej pracy

Tajemnicza róża coraz bardziej się rozwija

/Witaj Danusiu z tym koszykiem poleciałaś na maksa a poza tym w nocy się śpi a nie robi zdjęcia .Pozdrawiam.
Anita1978 11:08, 13 cze 2014

Ja w pnących to sie nie znam niestety.....
Kolejne piękne roże pokazujesz
Viola 12:01, 13 cze 2014

Klasztorna - cudowna, a trawka bez chwastów to już raj grodnika. Walczę teraz z babką w trawie, ale chyba się poddam - tyle tego jest. U mnie trawnik dopiero roczny więc nie będę pryskać, muszę pogodzić się z chwastami.
dajana 12:13, 13 cze 2014

Franiu koszyczek jak koszyczek, przemalowałam na biało i sobie stoi, ale to na czym stoi to dopiero wynalazek To jest szpula od kabli elektrycznych przemalowana i ustawiona na deklu oczyszczalni. Masz racje powinnam chodzić wcześniej spać ale tracę poczucie czasu kiedy cos robię a jeszcze w domu tez trzeba .Niestety chodzę spać późno, wczoraj przed drugą udało mi się położyć. Powiem tak, moje życie się zaczyna kiedy inni domownicy już spią być może to nie jest normalne, ale ja to uwielbiam Przyjdzie czas będę wypoczywać ,wąchać kwiatki(tylko nie od spodu ) i leżeć na tarasie z dobrą książka w dłoniach i słuchawkami na uszach słuchając mojej muzyki Póki co Franiu nie czas jeszcze na leżenie Buziaki koleżeńskie posyłam na dobry dzień
dajana 12:22, 13 cze 2014

Violu babka chyba jest jednoroczna bo w ub roku miałam jej bardzo dużo a w tym sporadycznie Niby to chwast ale i lekarstwo. Kiedy byłam dzieckiem zjadałam te serduszka, nie wiem dlaczego ale mi smakowały hi,hi. Trująca nie jest bo żyje A ja chciałabym mieć troszkę wrotyczy choćby za działką na polu i nigdzie go nie ma .Z tym moim zielskiem to ja kombinuje jak koń pod górę Zanim zasieje trawę na przekopanym i odchwaszonym kawałku czekam prawie trzy tygodnie na następne chwasty. Tym razem nic nie wzeszło i tylko raz przekopałam .Violu kosic i jeszcze raz kosić a chwasty zginą
dajana 12:29, 13 cze 2014

Anitko chyba posadzę New Dawn ale to jeszcze nie na 100%. Klasztorna jest ładna i pachnie wydaje mi się jednak ze kwiatki to ma krótkotrwałe no chyba ze przyczyna sa te chrząszcze które ja podgryzją w sprytny sposób od zewnątrz przy samej nasadzie płatków W weekend przyjrzę się dokładnie bo nie chce mi się wierzyć aby po rozkwicie kwiat żył jedynie dwa dni. W ub roku ta róża miała kremowe kwiatki a w tym mają odcień różu to również dziwne
Tusiala 12:33, 13 cze 2014

Kosz zabrałabym chętnie do siebie Widzę, że u Ciebie trawka już się zieleni Piękny widok, strasznie cieszy, prawda?
Mąż nie chciał robić pasami tylko całość od razu więc tak też zrobiłam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies