Kupie ale w pobliżu nie mam żadnej szkółki muszę brać specjalnie urlop aby gdzieś podjechać a na necie mogę? Po pracy w domu jestem dopiero 0 16 tej i biegnę nakarmić stworzenia te o czterech nogach i dwóch również Zawsze mam pełne dłonie roboty i nie mam kiedy cos zrobić dla siebie .Tez związałam bodziszka sle jego kwiatuszki są prześliczne i zawsze mi się podobały .Porozsadzam go troszkę to będzie go więcej

27 czerwca będę miała wolne ok 14 dni nadgonię troszkę prace i nareszcie wpuszczę koparkowego Nie daje rady już kopać, zbyt dużo kamieni Przewróci mi glebę, będzie mi troszkę lżej wtedy wybiorę chwasty i kamienie .Muszę dojechać z trawą w tym roku do tarasu i wykopać dół na element wodny. Jeszcze nie wiem jaki ale to będzie raczej fontanna. Jak dobrze pójdzie to zrobię jeszcze wejściowe ogrodzenie. Płotek drewniany już po części kupuje a potem malowanie .Jeśli chodzi o kulki to wolę większe ,miniaturki zginą wśród wysokich hortensji . Ide poszukać w szkółkach internetowych ostrózek