Dajanko, cieszę się, że jednak bywasz na swoim wątku, i mogę Cię odwiedzać.
Jesteś dzielna, pracowita i romantyczna. Cóż, Bóg daje wybranym więcej prób, ale i daje siły, co widać jak na Tobie się sprawdza. Nie zawsze widać to u innych, ale jak nie jedno to drugie każdego wcześniej czy później dopada. Wśród prób i problemów dostajemy od LOSu drobne prezenty, które musimy zauważać i umieć się nimi cieszyć, czerpać siły na trudniejsze chwile. Masz piękny dom, gustownie urządzony, ogród może w całości nie ukończony, ale to co jest, jest piękne. Synowie, wnusie, pies, rośliny, no i my z Ogrodowiska, wszyscy Cię kochamy. Mile wspominamy dzień, miejsce kiedy mogliśmy poznać Ciebie i Twojego M.
Jak będzie Ci po drodze, zapraszamy. Chciałabym się podzielić z Tobą każdą roślinką z mojego ogrodu, ale nie śmiem, widząc Twoje zamówienia i wymagania. Jeżeli możesz mieć wymarzone roślinki, to nie odmawiaj sobie, bo jakieś przyjemności trzeba mieć, a Tobie się należą. Jak Ty uwielbiam róże, chociaż kłują, ale zamówić jednorazowo 200 szt, a potem posadzić i dbać, już za to Cię podziwiam. I chcę je podziwiać w Twoim ogrodzie, przemiła Czarodziejko..Buziaczki.