Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Sebek 23:00, 25 sie 2012

Sosnowa
dajana 23:01, 25 sie 2012

Sebek napisał(a)
U mnie koty nie przychodzą na niej leżeć

Szałwia też będzie dobrym towarzystwem dla róż

Ostróżki rosną wysokie i trzeba je podpierać - no i nie kwitną tak długo jak trzykrotki

W takim razie wybieram trzykrotki Ostróżki też kupię lecz w inne miejsce Pójdę na kompromis i pomieszam szałwię z kocimiętką
dajana 23:04, 25 sie 2012

Sebek napisał(a)
Sosnowa

świetnie bo mam jej sporo w pobliżu ,po ostatnich wichurach leży w lesie tyle drzew sosnowych ze aż serce boli patrzeć.Pobawię się troszkę
Wrzos 23:05, 25 sie 2012

Dajanko, ależ postępy!!!
Pewnie sama kopiesz i wozisz taczkami ziemię?
Robi się pięknie. Nim się spostrzeżemy to sama założysz cały ogród przed zimą

Gdy posadzisz kocimiętkę to kotki będą miały miejsce schadzek w Twoim ogrodzie

Ja się zawzięłam i robię kompost, chociaż troszkę. Już raz zrobiłam gnojówkę ze skrzypu i podlałam rośliny. "Pachniało" cały dzień w promieniu 50 m
dajana 23:13, 25 sie 2012

Cześc Renatko! sama kochana ,wszystko sama. Kompost tez mam Skrzypu nie mam ale pokrzywy są,, one tez nieżle pachną kiedy postoją w wodzie .Działasz w ogrodzie ,miło to słyszeć .Kotów w ogrodzie nie chcę bo Moli zaszczeka się na śmierć Nie wiem czy czytałaś pod moim zdjęciem na Ed w sprawie opasek czekam na znak Buziaki przesyłam
Wrzos 23:15, 25 sie 2012

To lecę na ED przeczytać
dajana 23:18, 25 sie 2012

Przed zimą Reniu to jedynie rabaty zrobię te trzy i nic więcej Muszę ocieplić studnię dokończyć prowizoryczną drewutnię a na koniec założyć swoją piękną latarnię.W poniedziałek kopię pod kable rowy i nareszcie stanie .na swoim miejscu a nie w pokoju ha,ha Przechowuje ją w małym pokoju pod scianą .wyobrażasz sobie ? he,he
Wrzos 23:27, 25 sie 2012

Taka duża lampa stojąca hi, hi, hi!
Dajanko, wszystko zgromadzę, ale czekam na tego brukarza, bo wszystko zepsuje. No i chyba po tynkowaniu to się robi, prawda? To pewnie w przyszłym roku. Tego brukarza to gołymi rękami bym chętnie udusiła. Znów nie odbiera poleconych
dajana 23:31, 25 sie 2012

Sebek napisał(a)
Kotki przeurocze

A na tak przygotowaną ziemię nic tylko sadzić - najprzyjemniejsza czynność dla nas

Kotki przeurocze jak ich właścicielka ,wiadomo kto nasza Bożenka
dajana 23:37, 25 sie 2012

Wrzos napisał(a)
Taki duża lampa stojąca hi, hi, hi!
Dajanko, wszystko zgromadzę, ale czekam na tego brukarza, bo wszystko zepsuje. No i chyba po tynkowaniu to się robi, prawda? To pewnie w przyszłym roku. Tego brukarza to gołymi rękami bym chętnie udusiła. Znów nie odbiera poleconych

Chętnie ci pomogę w jego duszeniu a potem ty pomożesz mnie udusić tego mojego od drzwi i innych robót .Nicponie jedne Owszem Reniu po tynkowaniu .Jeszcze mi zostało jedno miejsce ,boczna sciana garażu .Czekam na koparkowego aby zabrał mi sporo podłoża dopiero mogę skończyć .W tym czy w wiosną będę czekała na hasło Zrobimy to same ,nawet przyjemna robota ci powiem .Śliwy ci rosną? Nie zmarnowała ci się żadna roślinka?