Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 21:45, 13 sie 2012

Ana napisał(a)

Dajanko to kotki dla Twojej wnusi, może się jej spodobają .

.

ale slooodziaki!! zdjęcie jak z pocztówki

Bożenko kiciusie musiałam wydrukować .Moja wnusia jest cała w skowronkach za twój podarunek. Prosiła aby ślicznie ci podziękowac i uściskać co niniejszym czynię Oczywiście z nimi śpi
Bogdzia 23:02, 13 sie 2012

dajana napisał(a)

Dajanko to kotki dla Twojej wnusi, może się jej spodobają .

.

ale slooodziaki!! zdjęcie jak z pocztówki

Bożenko kiciusie musiałam wydrukować .Moja wnusia jest cała w skowronkach za twój podarunek. Prosiła aby ślicznie ci podziękowac i uściskać co niniejszym czynię Oczywiście z nimi śpi

To bardzo sie ciesze. Pozdrawiam Dajanko.
monteverde 09:54, 16 sie 2012

Witaj Dajano właśnie skończyłam czytać Twój wątek, jest nas już tak dużo na forum ,że niektóre wątki wychodzą pobierznie, ale w końcu dzisiaj z kawka przysiadłam i przeczytałam wszystko podziwiam za desperację z jaką tworzyłaś swój ogród, za "wykopaliska" za zakładanie rabatek no i warzywniaka róże masz śliczne, przyciągnęły mnie swoim zapachem, ale szkoda,że nazw ich nie podajesz czy rydze jeszcze rosną na działce czy musisz w lesie szukać? pozdrawiam mam nadzieję , że jeszcze słonecznie, letnio a nie jesiennie młoda z Ciebie babcia
Milka 16:34, 16 sie 2012

dajana napisał(a)
Na koniec mój motylek przebieraniec z siostrzyczką

obejrzałam wszystkie róże, te co ci się podobają i mniej podobają i ropuchę też, ale ten obrazek jest najsłodszy ze wszystkich róż
akanta 19:30, 16 sie 2012

dajana napisał(a)
Akanto masz nieaktywny link z nazwą ogrodu Dlaczego nie jest zielony? nie mogę do ciebie wejść co się stało?

Dajanko coś się działo z moim komp.Po burzy pewnie w porę nie wyłączyłam ,dopiero kiedy ziemia zatrzęsła się pod domem a sunia przerażona błyskiem w oknie uciekła.Burza była daleko i nie widomo skąd nagle walnęło w słup wysokiego napięcia nieopodal domu.Dopiero wtedy szybko wyłączyłam z sieci.Coś mi tam pouciekało ale brat już mi pościagał i da;ej coś tam poprawia.
Przetacznik 19:41, 16 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Na koniec mój motylek przebieraniec z siostrzyczką

uroczy obrazeczek : )
hanka_andrus 22:58, 23 sie 2012

Zarobiona ostatnio jestem,to i nie zaglądam do miłych osób......

Zdrowie ważne,taczek tak nie ciągaj......
Rabatek mniej to i lżej ci będzie.Wszystkiego w jeden rok nie wydłubiesz z tego kamienia.Zostaw coś na przyszły. Buziaczki.

Stworzenia w zasięgu wzroku cieszą,ja mam najczęstszy widok na mewy i kawki.
dajana 23:17, 23 sie 2012

Nie przejmuj się Hanusiu ,,wszyscy jesteśmy zarobieni Zimą nadrobimy rozmówki towarzyskie .Rabatki robię tylko dwie Pracuję przy opaskach przy elewacji domu Połowa juz z głowy ,,wolno mi to idzie bo wożenia piasku sporo ,cementu ,kamieni a to wszystko ciężkie .Gdybym nie pracowała to już bym skończyła ..Jeszcze 3 lata 6 miesięcy i będę wolna . Kiedy się mieszka nad Morzem to i mewy są.U mnie w pracy codziennie na parapecie kawki wyjadają suchy pokarm dla kotów .Tak się przyzwyczaiły skubane ze przylatują cała zgrają Pojedzą ,popija i odlatują ,Maja swoja godzinę nie myśl że nie .Punktualnie ósma rano wrzeszczą a jakie ślipka maja ładne Niech jedzą jak lubią ,,dla nich tez starczy.Ściskam Hanusiu cieplutko
dajana 21:57, 25 sie 2012

Pracowałam przez ostatnie kilka dni nad wieloma rzeczami ale chciałabym pokazać coś ogrodowego.Przegotowałam trzy rabaty pod nasadzenia ..Pierwsza jest przy wejściu z boku jadalni od północy .Oto ona

Sebek 21:58, 25 sie 2012

Kotki przeurocze

A na tak przygotowaną ziemię nic tylko sadzić - najprzyjemniejsza czynność dla nas