Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Pszczelarnia 21:14, 07 lis 2012

dajana napisał(a)

Pszczółka nie widzi dokładnie gdzie koński zad a gdzie łeb pozdrawiam Dajano

Moze wróci i spojrzy dokładniej Monteverde .Dziękuję za odwiedziny Pozdrawiam równie serdecznie

Hej, dziewczynki, pszczółka zna się na koniach jak nikt! Z mlekiem przodków wyssałam.
dajana 21:29, 07 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Witaj Dajano. Przepraszam, często łączę róże myśli w jedno, bo szybko mówię. Czasami nawet trafiają mi się dziwne sformułowania. Dobrze rozszyfrowałaś. Awatar to klasa sama w sobie. A niemoc to z powodu spraw powyżej.

Nic nie szkodzi ,,mnie tez się takie rzeczy zdarzają szczególnie kiedy zbyt dużo myśli pojawia się jednocześnie .Załapałam lecz po chwili i to jest ważne . Miło że do mnie wpadasz,, ja tez cię odwiedzam lecz mało piszę poprawię się
dajana 21:32, 07 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Pszczółka nie widzi dokładnie gdzie koński zad a gdzie łeb pozdrawiam Dajano

Moze wróci i spojrzy dokładniej Monteverde .Dziękuję za odwiedziny Pozdrawiam równie serdecznie

Hej, dziewczynki, pszczółka zna się na koniach jak nikt! Z mlekiem przodków wyssałam.

Łał!!!!! to jest dopiero radosna wiadomość .!!!!!! Pocałuję cię chyba w zadek ze szczęscia)
Pszczelarnia 22:09, 07 lis 2012

A teraz oglądam sobie filmiki od Ciebie z wątku..... . Odwzajemniam i łączę w szacunku do koni. To są kochane zwierzęta.
dajana 22:39, 07 lis 2012

akanta napisał(a)
I jeszcze to co kochasz Danusiu - niespodzianka !
http://www.youtube.com/watch?v=bHo2CS2x66Q&feature=related
[/quote

Nie zdążę dzisiaj nic napisać ,nie mogę przestać ich oglądać.Przeniosłaś mnie w krainę szczęśliwości Akanto ,,,we wszystkich filmikach nie tylko w tym .Tyle piękna jednego wieczoru się nie spodziewałam .dziękuję !!!!Tule z radości i mocne uściski posyłam .Dzisiaj będę miała piękne sny a wszystko dzięki Tobie jesteś kochana
akanta 23:10, 07 lis 2012

dajana napisał(a)

I jeszcze to co kochasz Danusiu - niespodzianka !
http://www.youtube.com/watch?v=bHo2CS2x66Q&feature=related
[/quote

Nie zdążę dzisiaj nic napisać ,nie mogę przestać ich oglądać.Przeniosłaś mnie w krainę szczęśliwości Akanto ,,,we wszystkich filmikach nie tylko w tym .Tyle piękna jednego wieczoru się nie spodziewałam .dziękuję !!!!Tule z radości i mocne uściski posyłam .Dzisiaj będę miała piękne sny a wszystko dzięki Tobie jesteś kochana

Danusiu bardzo się cieszę,potrzebna nam taka odskocznia od szarej rzeczywistości.Skoro umiemy wyjść poza ramy - to czemu nie marzenia na zdrowie ?Prawda ?Zatem i ja odpływam.....wychodząc ...z host.
Zrozumiesz jak wpadniesz do mnie! Tymczasem pa..!
dajana 20:58, 10 lis 2012

Udało mi się zrobić kilka zdjęć moim ślicznym podopiecznym

Bogdzia 21:14, 10 lis 2012

No ja myślałam że tylko dziecioł a tu jeszcze sikorki i kowalik w fajnej pozycji. Super. trzymaj tak dalej.
dajana 22:04, 10 lis 2012

Jutro się przyczaję pod lasem,, tam przylatują jemiołuszki ,wróbelki i jakieś duże ptaki .Zmieniłam aparat mogę teraz robić zdjęcia .Dzisiaj się napracowałam Bożenko przy studni Trzeba było odkopać ją na 1,20 i obłożyć szczelnie kręgi styropianem .Kopałam sama ale nie dałam rady ,zadzwoniłam po koparkę udało się bo pan był wolny .Przy okazji przywiózł mi 6 tych dużych łyżek ziemi z syna .działki Jutro będę grabiła i przygotowywała następną rabatę a wiosną ją obsadzę ,,mam nadzieję że nie będzie padać ..To juz chyba naprawdę ostatnie dni prac w ogrodzie ,zostanie mi jeszcze kopczykowanie róż ale jeszcze nie czas poczekam az się bardziej ochłodzi .Miłego wieczoru.Bozenko
weronika77 22:19, 10 lis 2012

Śliczne ptaszki uchwyciłaś. I ciągle pracujesz ponad siły. Ja dzisiaj przekopałam sześć róż, bo mi nie pasowały wzrostem przy hortensjach. A teraz boję się, czy nie zmarzną. Pozdrawiam Dajanko.