Dajanko masz rację to jest sójka. Zdjęcie bardzo dobre tylko za ciemne . Źle ustawiłas aparat ale następnym razem się lepiej uda. Tych maszyn Ci nie zazdroszczę . U mnie w niedziele F-16 latał to hałasował niesamowicie. I najważniejsza sprawa: super z Ciebie babka , zgrabna i ładna dziewczyna.
Witaj Grembosiu w moim nudnym i skromnym wątku Ciesze się że juz nie jestem sama .
Samolociki to jeszcze nic co mam w pobliżu ,są setki żołnierzy ,spadochroniarzy Jest na co popatrzeć .W pobliżu mam jedyną w Polsce Pustynię to na niej lądują te maszyny ,głównie latem kiedy mają ćwiczenia .Kiedy widzę że lecą podjeżdzam tam Takiej ilości skoczków i z tak bliska nigdy nie miałam okazji widzieć .Nie jest to uciążliwe bo nie robią tego codziennie .Balony tez latają nad moim niebem he,he a od czasu do czasu ok 20 jeżdzców na koniach przewinie się obok mego ogrodzenia w drodze do lasu .W pięknym miejscu mieszkam to muszę przyznać.Mam nadzieje że cię nie zanudziłam .Pozdrowienia wieczorne przesyłam .Dziękuję za towarzystwo
Jak się cieszę ze zawitałaś do mnie Bożenko Jakaś jestem dzisiaj niewyrażna ,samotna jak ta sztacheta u płota jak mawiała Bronka .F-16 lata po twoim niebie? no to hałasuje skubaniec .Bogdziu kochana już tak nie wyglądam, przez ostatnie pół roku bardzo się zmieniłam Moje włosy są białe jak śnieg ,,trzeba by jeszcze ująć mi 15 kg z tego zdjęcia .a minęło tylko pół roku .Mam zamiar w zimie nabrać troszkę wagi ale włosy niech sobie siwe będą ,nie będę farbować Nawet gdybym chciała to mam uczulenie na farby ,wszystkie bez wyjątku W końcu babcia to babcia,, mnie tam wsio ryba,, byle zdrowie było ,spokój i troszkę radości .W waszych ogrodach zostawiam oczy a w sercu rodzi się dzięki nim tyle marzeń i piękna Wyjadłam ci wszystkie gołąbki kochana ,,takie smaczne były że zasnąć nie mogłam ,,musiałam je zjeśc)
Masz rację Dajanko, gołąbki Bożenki były takie pyszne,że musiałam u siebie tez brytfannę upitrasić.
I....j uż po gołąbkach,jutro druga tura!
Dajanko,masz rację z tymi włosami....babcia, to babcia,babci w siwych włoskach ładnie!W końcu zegar tyka i nie m co się oszukiwać....
Pozdrawiam Ciebie wieczorową porą i wysyłam Ci ptaszka....na poprawienie humoru.
hi hi Hanusiu a cóż to za ptaszek taki sypialniany ?różowiutki jak cukiereczek Pięknie dziękuję dobra duszyczko ..Jak twoje maleństwo,, cmokałaś już pupcię?A gołąbki uwielbiam .Ja robię na pół z ryżem i kaszą są ostrzejsze No i w sosiku pieczarkowym podsmażane ,,bo pomidorowego nie lubię Pomidory owszem ,wszelaką salsę też ale zupy pomidorowej nie znoszę .Uraz z dzieciństwa Akurat dzisiaj gotowałam lecz nie dla siebie Gotuję zawsze na tzw czuja bo nawet jej nie spróbuję a wszyscy mówią że pyszna Jeśli chodzi o zegar Hanusiu to tyka i nadal będzie Z wiekiem człowiek ze wszystkim się godzi i odnajduje zupełnie inną wartość życia .Ja już niewiele potrzebuję ,,oprócz zdrowia ,spokoju ,własnego ogrodu i miłych ludzi wokół siebie ,,.a kiedy dołożę jako bonus muzykę ,, książki i troszkę więcej czasu dla siebie to byłby dla mnie szczyt szczęścia .Może się kiedyś spełni Teraz się juz zegnam ,czas do łóżeczka Pięknych snów życzęWłasnych nigdy nie pamiętam Dobrej Nocki Haniu
Najgorsze, żeż do emerytury jeszcze musisz popracować, już by Ci się przydało troszkę wolniejszego życia. Mnie też zawsze praca kochała, i nic za darmo. Czasem mi ktoś zazdrości, ale nie zna tego gorszego, czym sama się nie chwalę, bo i po co. Myślę, że wcześniej czy później, każdego jakiś egzamin życiowy dotyka. Tobie bardzo współczuję, ale jak sama mówisz, jeszcze troszkę i będzie "z górki", i będą się uśmiechać do Ciebie Twoje roślinki a Ty będziesz się relaksować. Pergola ładna. Dobrej nocy Dajanko.
Do Twoich pięknych róż dodaję moją.
Jaka piękna !! jak wszystko w twoim ogrodzie Weroniko .Zgadzam się z tym co piszesz bo życie to nie jest bajka ,to jest bitwa Należy obrać w niej taką taktykę aby nie polec .Dobranoc Weroniko.