Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 19:36, 30 paź 2012

akanta napisał(a)

Dajano, na takie ,,chore nogi" to ortopeda wypisuje receptę na buty.....

Na nogi męża ortopeda nie pomoże Haniu on nie ma juz połowy stopy i nie ma takich butów a druga stopa jest dwa razy większa niż była ,zniekształcona zupełnie .Oprócz tego nie ma skóry od kiedy odpadły mu wszystkie palce Nosi specjalne opatrunki nasączone lekiem do jej odbudowy , ma żywą ranę ale obyło się bez amputacji .Organizm ludzki wiele może i to jest zadziwiające Haniu.

Danusiu ty wiesz jak ja Ci współczuję ,prawdziwie.Przeszłam przez podobne doświadczenia i nie muszę sobie nic wyobrażać.Niemoc uzdrowienia w takich przypadkach jest rozpaczliwa.Danusiu życzę Ci dużo sił w walce codziennej o wytrwanie.Sciskam serdecznie jak tylko potrafię.Niech moje słowa wzmocnią w Tobie siłę przetrwania,musisz dać radę,jesteś silna.

Wiem Akanto i znam twoje serce nie od dzisiaj .Ja również ściskam cię bardzo ,bardzo gorąco.Idę do ciebie,, mam nadzieję że już stronka działa jak należy
dajana 19:39, 30 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Super, ze te walonki udało się kupić biedny twój mężuś!

a róże w śniegu piękne, choc wolę jesień; przeczytałam, co mówiła twoja babcia, ciekawa jestem, jak to będzie w tym roku? ściskam Dajano

Irenko dziękuję za odwiedziny ,i ja ciebie ściskam
Pszczelarnia 19:52, 30 paź 2012

Dajano, długo wpatrywałam się w zdjęcie na Twoim wątku w awatarze. Niemoc .... . W takich sytuacjach, to mam ochotę po prostu w coś rąbnąć. Bo niemoc boli i piecze.
dajana 20:37, 30 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Dajano, długo wpatrywałam się w zdjęcie na Twoim wątku w awatarze. Niemoc .... . W takich sytuacjach, to mam ochotę po prostu w coś rąbnąć. Bo niemoc boli i piecze.

Wybacz ale nie bardzo cię zrozumiałam .Co takiego ujrzałaś na awatarze ? Tam nie ma nic złego ,samo piękno i wzajemna miłość konia i jego pani Miło że mnie odwiedziłaś
dajana 20:48, 30 paź 2012

Chyba mam opóżnione myślenie Pszczelarnio .Pierwsze zdanie nie miało nic wspólnego z drugim .Ta niemoc wynikała z treści przeczytanych powyżej ,czy tak? jestem jakaś nieobecna ze spóżnonym zapłonem hi.Przepraszam ale czasami tak mam .Serdecznie pozdrawiam
hanka_andrus 21:27, 30 paź 2012

Jestem dziś u Ciebie dość późno,ale pewnie jeszcze nie śpisz......Ja z psiego spaceru przytuptałam, i powiem,że się zgrzałam.
W dzień było w okolicy ZERA ,padał deszcz ze śniegiem, wiatr ,a teraz.....uspokoiło się wszystko i jest przyjemnie.Aż ze zdziwienia do termometru po powrocie poleciałam, No i jest +4.....bez wiatru....
Ciekawie,czy to chwilowe ocieplenie,czy rano co się zmieni.
Prawdopodobnie jutro małą wypisują do domu.....To dobra wiadomość, z synem umówiłam się na 1 listopada,na odwiedziny.

Tobie życzę jeszcze ciepłej pogody,zawsze to milej jest,a nie tak opatulać się do każdego wyjścia.
Dobrze ,że już macie walonki.....mniejsze zmartwienie ,że nogi zziębną.
Do jutra.....
Ściskam!
dajana 11:22, 31 paź 2012

Wczoraj Haniu buszowałam z doskoku, umknąl mi twój komentarz .Nareszcie wasze dzieciątko będzie w domku.,, to nowa sytuacja dla rodziny Pierwsze dziecko i pierwsze doswiadczenia macierzynskie .Potrzebne im bedzie wsparcie,, chocby na telefon Oby słuchali dobrych rad babuni Jestem w pracy wiec długo nie zabawię .Słoneczko niesmiało sie przebija ,jest nadzieja na lepszą pogodę.Miłego dnia Haniu i moc ciepelka w rodzinnej atmosferze w najblizszych dniach .To wazne dni które poswiecamy tym których juz z nami nie ma. Usciski tez przesyłam
Bogdzia 18:56, 31 paź 2012

Dajanko pozdrawiam.
zawitka 20:03, 31 paź 2012

Witaj Dajano dziękuję za dobre słowo ja od dawna mam problemy zporozumieniem sie na ogrodowisku ale tak jak Ty jestem uparta i pełna zawsze nadziei ze może mi sie uda,albo trafię na dobrego człowieka ,który mi pomoże.Przeczytałam Twoją ...epopeję----tak tak to epopeja życiowa-jesteś bardzo dzielna.Tak trzymaj zycie jest trudne ale trzeba z godnościa je znosić,wiem coś o tym.Trzymaj się i pozwolisz że czasami nocą pomodlę się za Was/Przepraszam bo nie wiem czyTy wierzysz /ale to moje takie osobiste bardzo głębokie posłanie do Was.Pozdrawiam serdecznie
dajana 21:06, 31 paź 2012

Witaj Halinko ! Dziękuję za odwiedziny miłe słowa ,modlitwa powiem szczerze bardzo mnie wzruszyła .Nie przepraszaj, ona nikomu nie zaszkodzi bez względu na przekonania .Jestem wierząca owszem z wiary tez czerpię swoje siły .Widzę ze nie masz jeszcze aktywnego linka swego ogrodu .Kiedy byłam gościnnie u ciebie byłam wtedy w pracy Nie miałam możliwości podziałać dłuzej, mam ograniczenia .To zrozumiałe bo praca nie jest zajęciem na forach Jak mam do ciebie wejśc skoro nie wiem gdzie .Romin pewnie nie odczytał jeszcze poczty ,trzeba czekać.Moje początki z komputerem tez były magią Syn mnie nauczył obsługi a resztę sama odkrywałam Nie ze wszystkim sobie radzę ale podstawy znam .Spróbuję ci pomóc choć jeszcze nie wiem jak Pozdrawiam równie serdecznie .Bądż cierpliwa na pewno pomoc nadejdzie .