Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Syla 22:05, 05 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
dzięki Syla kiedys pomysł z lustrem podrzuciła mi tez Ana i zastanawiłam sie wtedy czy nie dac lustra całkiem z tyłu ogrodu - tam będzie trochę żwiru, hosty, paprocie, sporo cienia - taki lustrzany efekt może faktycznie wyglądać na przejcie do nowej przestrzeni. Bo na tej nowej rabacie to jest cały czas słońce i efekt moze byc taki, że będzie blikowac i latarnia się z tego zrobi No, ale widzisz, coś jest z tym lustrem, trzeba będzie pomyslec. A swoja drogą ksiażka fajna? może sobie zakupie, bo za tydzień do Polski jadę

No właśnie i dlatego napisałam , że nie koniecznie tam Z takim naciskiem Any i moim to się musi gdzieś u Ciebie udać Książki poszukaj w necie .... będzie zdecydowanie taniej a ja swoją dostałam w prezencie .... Fajne prezenty ostatnio dostaję .... literatury ogrodniczej mam już pod dostatkiem i zima nie będzie nudna pozdrawiam i uciekam do książek .... papappapa
monitka 22:19, 05 paź 2012

Dawno do Ciebie nie zagladałam a tu śliczna rabatka się pojawiła. Będzie co w przyszłym roku ogladać jak się to wszystko bujnie i wyrośnie
Trzmielina niesamowita! Moi sąsiedzi mają i podziwiam ja z okna.
JulkAd 13:43, 06 paź 2012

Oj nie daję rady na dłuższe wizyty ...miłego dnia
Milka 13:45, 06 paź 2012

ale fajny pomysł z tym lustrem pewnie już sie do tego zabierasz Agatko?
AniaDS 15:27, 06 paź 2012

Lutro to fajna sprawa, jak się ma do tego odpowiednie miejsce. Ja bym spróbowała .
Anita1978 16:24, 06 paź 2012

długo mnie nie było więc do nadrobienia sporo- najbardziej podoba mi się ogrodzenie- w moim guście zupełnie
rabata też ok- w przyszłym sezonie pewnie rosliny na niej nieźle "buchną". I jak tam zdrówko?
mam nadzieję, że ok?
pozdrawiam
Przetacznik 22:20, 06 paź 2012

coś nie ma Cię dzisiaj...
malwes 22:27, 06 paź 2012

I ja pozdrawiam serdecznie, cofam się bo dawno mnie tu nie było i mam sporo stron do nadrobienia...
agata_chrosc... 16:56, 07 paź 2012

Syla napisał(a)

dzięki Syla kiedys pomysł z lustrem podrzuciła mi tez Ana i zastanawiłam sie wtedy czy nie dac lustra całkiem z tyłu ogrodu - tam będzie trochę żwiru, hosty, paprocie, sporo cienia - taki lustrzany efekt może faktycznie wyglądać na przejcie do nowej przestrzeni. Bo na tej nowej rabacie to jest cały czas słońce i efekt moze byc taki, że będzie blikowac i latarnia się z tego zrobi No, ale widzisz, coś jest z tym lustrem, trzeba będzie pomyslec. A swoja drogą ksiażka fajna? może sobie zakupie, bo za tydzień do Polski jadę

No właśnie i dlatego napisałam , że nie koniecznie tam Z takim naciskiem Any i moim to się musi gdzieś u Ciebie udać Książki poszukaj w necie .... będzie zdecydowanie taniej a ja swoją dostałam w prezencie .... Fajne prezenty ostatnio dostaję .... literatury ogrodniczej mam już pod dostatkiem i zima nie będzie nudna pozdrawiam i uciekam do książek .... papappapa

mam cała zimę na myślenie i wiosną zaczynam ostatnia batalię - osttani zagracony kącik do zrobienia i tam własnie to lustro pewnie wsadzę. Aż się boję co mój M szanowny na to powie. No i juz widze tę akcję montowania Ścicskam Syla i miłej lektury. Ja musze swoją biblioteke ogrodniczą zdecydowanie powiększyć!
agata_chrosc... 16:57, 07 paź 2012

monitka napisał(a)
Dawno do Ciebie nie zagladałam a tu śliczna rabatka się pojawiła. Będzie co w przyszłym roku ogladać jak się to wszystko bujnie i wyrośnie
Trzmielina niesamowita! Moi sąsiedzi mają i podziwiam ja z okna.

WItaj Monitka, na zakwitnięcie tej rabaty będę czekała jak na niewiele rzeczy do tej pory straznie jestem ciekawa!