Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 13:52, 11 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Agatko jaka wiosna u Ciebie!! Mam nadzieję do połowy maja jeszcze trochę tych cebulowych zostanie, bo się wybieramy z dziewczynami obejrzec Keukenhof Nie moge sie doczekac!!!

Czosnki masz wypasione, u mnie łepki pokazały dopiero. Szachownic perskich zazdroszcze! Zasadzalam sie, ale strasznie drogie byly na jesien... moze w tym roku?

Nie moge sie doczekac jak to wszystko u Ciebie zakwitnie
pozdrawiam serdecznie!!

Sniegu juz prawie nie ma, 12 stopni na plusie jupi!!

Karola,
a to Ci wiadomość! Czyli w połowie maja będziecie w Holandii. No to ja mam nadzieję, że mnie odwiedzicie. A z kim przyjeżdżasz? Z Lisse do mnie na prawdę nie jest daleko. A gdzie się zatrzymacie?
Czosnki faktycznie dają czadu! A szachownice u nas też drogie były dlatego w grudniu kupiłam za połowę ceny. No ale było ryzyko, że nie wyrosną. Tymczasem rosną pięknie. Bardzo na nie czekam
no to daj znać jakie macie te holenderskie plany.
Milka 14:44, 11 kwi 2013

Ojej, a ja tu czytam, że istny szał na Holandię!
Weronika chyba pierwsza będzie
goście u ciebie na okrągło!
popcorn 15:09, 11 kwi 2013

Agatko to tylko sobota, 18go maja, Keukenhof i Amsterdam po południu... niestety nigzdie się nie zatrzymujemy, a wycieczka jest autokarowa, zorganizowana i nic z tego, nie odwiedzę Cię :/ a bardzo bym chciala.. ech.. nastpenym razem na pewno!!
Jade z Bogdzia, Kasia prawie sasiadka Ewa z Kwidzyna

Piekne beda szachownice
pozdrawiam!!
agata_chrosc... 17:12, 11 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Ojej, a ja tu czytam, że istny szał na Holandię!
Weronika chyba pierwsza będzie
goście u ciebie na okrągło!

a ja gości bardzo lubię! Im więcej tym lepiej
agata_chrosc... 17:14, 11 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Agatko to tylko sobota, 18go maja, Keukenhof i Amsterdam po południu... niestety nigzdie się nie zatrzymujemy, a wycieczka jest autokarowa, zorganizowana i nic z tego, nie odwiedzę Cię :/ a bardzo bym chciala.. ech.. nastpenym razem na pewno!!
Jade z Bogdzia, Kasia prawie sasiadka Ewa z Kwidzyna

Piekne beda szachownice
pozdrawiam!!

no to wielka szkoda!
ale odważnie z tym 18 maja - normalnie to już właściwie śladu po tulipanach nie ma. No ale w tym roku to wcale nie jest wykluczone, że spokojnie Keukenhof w dobrej formie zastaniecie.
Zyczę zatem kolorowych wrażeń
Gardenarium 18:09, 11 kwi 2013

Zaglądam Agatko nieśmiało, jak z tymi gośćmi sobie radzisz, pewnie tak jak ja. Jak się gości z przyjemnością wita, to i uciążliwości żadnej nie ma Pozdrawiam wiosennie, u mnie też dziś pokazałam trochę kwiatków w ogrodzie i porządki Niewielkie, ale zawsze coś

Instagram Ogrodowiska
agata_chrosc... 19:37, 11 kwi 2013

Danusiu, ja gości z Polski wypatruję jak kania dżdżu! Jeszcze się nie zdarzyło, żeby mnie zmęczyli, wręcz przeciwnie - chętnie zatrzymałabym na dłużej. I ogrodowiskowe wizyty cieszą mnie ogromnie, bo z kim ciekawiej o ogródku można porozmawiać? kto lepiej zrozumie jaka to frajda gdy wszystko rośnie!?
noemi 20:00, 11 kwi 2013

Podpisuję się pod Twoimi słowami Agatko . Właśnie, dlatego Nasze spotkania są takie cudowne ... a u Ciebie, wiosna rozkręciła się na całego .... tulipki i żonkile już takie duże ... ostatnio kupiłam sobie do wazonu tulipany prosto z Holandii ... trzymały się ponad tydzień , to chyba nie podróba !

Pozdrawiam
agata_chrosc... 20:11, 11 kwi 2013

wiosna to się rozkręci, to przyhamuje! dziś znowu okropnie zimno i wiatrzysko straszne. Gdyby taki klimat miał teraz zapanować i co roku tak by to miało wyglądac to ja emigruję do ciepłych krajów! Przynajmniej te szklarniane tulipany wiosną pachną. Pozdrawiam Magda
noemi 20:21, 11 kwi 2013

Właśnie pachną te tulipany w szoku byłam ślicznoty moje