Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 21:47, 13 kwi 2013

prawdaż Irenko szkoda, że tylko najodważniejsi o mnie zahaczają ale nie tracę nadziei, że w końcu prawie każdy po moim zregenerowanym trawniku się przejdzie Żarty,a tak powaznie to wcale się nie dziwię - to na prawdę dobry adres dla wielbicieli ogrodów.
Enya73 21:59, 13 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Tyle osób do Holandii się wybrało i wybiera, że w tym roku to najpopularniejsze miejsce w naszym świecie ogrodowiskowym niesamowite Agatko, nieprawdaż

Ja tam jestem zachwycona Holandią. Byłam 20 lat temu w Amsterdamie, wtedy zwiedziłam muzea, tym razem nastawiam się na dobre towarzystwo i atmosferę samego miasta. Z perspektywy łodzi super pomysł

Ja przy okazji polecam też gorąco Danię, tam też znajdziecie ciekawe ogrody. Zajrzyjcie do mojego wątku w ogrodach na świecie albo szerzej piszę na ten temat w innym miejscu, którego nazwy nie wspomnę, bo stąd wylecę
agata_chrosc... 22:21, 13 kwi 2013

poszukamy...
KasiaWB 22:43, 13 kwi 2013

Agatko, dzisiaj już pozdrawiam wiosennie śniegu nie ma, sezon rozpoczęłam, w deszczu, ale pierwsze koty za płoty Pozdrawiam
agata_chrosc... 23:03, 13 kwi 2013

Kasiu, cieszę się bardzo, że wiosna sobie wreszcie przypomniała gdzie jej miejsce! No to teraz latamy po ogrodzie i patrzymy gdzie by tu zagrabić, gdzie uciąć, gdzie skopać, gdzie zasiać itd itp Czy można sobie wyobrazić coś przyjemniejszego? pozdrowienia
agata_chrosc... 23:07, 13 kwi 2013

gdyby tak przez przypadek ktoś tu wpadł i przeczytał - to mam taki dylemat. Po roku walki z wężem ogrodowym, upokorzeniach, porażkach i histeriach, postanowiłam wydac wszelkie konieczne pieniądze na wąż marzeń. Najbardziej zbliżony do moich marzeń jest taki wąż w bębnie co zwija się automatycznie - tak trochę jak w odkurzaczach. No i tylko boję się czy aby to nowatorskie rozwiązanie nie okaże sie krótkotrwałe. Czy ktoś może ma takiego węża i dobre lub złe z nim doświadczenia? Będę bardzo wdzięczna za opinie
Madzenka 23:22, 13 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Tyle osób do Holandii się wybrało i wybiera, że w tym roku to najpopularniejsze miejsce w naszym świecie ogrodowiskowym niesamowite Agatko, nieprawdaż

I pomyśleć, że zaczęło się od dziury w holenderskiej ziemii
monteverde 23:38, 13 kwi 2013

ewalm 00:55, 14 kwi 2013

To może my się odważymy za dwa tygodnie ? Powstał przed chwilą śmiały plan ale na razie bardzo mglisty. Keukenhoff też jest kuszące, a to sprzyja kierunkowi na północ.
bociek 05:23, 14 kwi 2013

Fiufiu, zaczynaja sie naloty dywanowe na Holandie Tzn. ogrodowiskowe chcialam napisac

Agatko, nie mam automatycznego weza, ale wydaje mi sie, ze powinnas zwrocic szczegolna uwage na material z ktorego waz jest zrobiony. Musi byc mocny. Ja mialam taki najtanszy i go przeklelam bo mi sie bez przerwy zaginal. W koncu M kupil mocniejszy i jest bajka Ale automatyczne zwijanie brzmi kuszaco

Buziam