Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 21:34, 11 kwi 2013

monteverde napisał(a)

Agatko miło popatrzeć na kwiatki u Ciebie u mnie teraz zaczyna kropić chyba pierwszy wiosenny deszcz, bo jest na dworze ciepło pozdrawiam serdecznie

Aniu,
kwiatki nieśmiało się pokazują, ale pogoda nadal ich nie rozpieszcza! Co to się porobiło w tym roku Zimno okropnie, a na dodatek straszna susza i dziś dopiero coś popadało, ale powinno 10 razy tyle. A na niedzielę 20C zapowiadają - no trudno mi sobie to wyobrazić, ale nie tracę nadziei Pozdrawiam bardzo ciepło
KasiaWB 21:47, 11 kwi 2013

Agatka, o rety ale wszystko rośnie u Ciebie koniecznie nam pokazuj postępy, bo u mnie tak to może będzie dopiero za miesiąc
Pozdrawiam słonecznie
agata_chrosc... 21:57, 11 kwi 2013

Witaj Kasiu jak tylko jakies postępy będą to zaraz je będę pokazywać doczekac się już tych tulipanów nie mogę! pozdrawiam serdecznie
EPODLAS 18:35, 12 kwi 2013

Agato, wiosna z trudem ale jednak i do nas doszła. Dzisiaj cały dzień padało. a teraz nawet słonko nieśmiało wyszło. U was na pewno już wiosna w pełni. U mnie na działce we wtorek jeszcze był śnieg. Dzisiaj już nie ma, ale na kolorki muszę jeszcze trochę poczekać. Pozdrawiam.
Enya73 22:24, 12 kwi 2013

Agatko, oglądałam dziś prognozy dla Lisse i są całkiem optymistyczne Już odliczam Pozdrawiam serdecznie
agata_chrosc... 23:10, 12 kwi 2013

EPODLAS napisał(a)
Agato, wiosna z trudem ale jednak i do nas doszła. Dzisiaj cały dzień padało. a teraz nawet słonko nieśmiało wyszło. U was na pewno już wiosna w pełni. U mnie na działce we wtorek jeszcze był śnieg. Dzisiaj już nie ma, ale na kolorki muszę jeszcze trochę poczekać. Pozdrawiam.

Witaj Bożenko
rzeczywiście wiosna nareszcie przyszła. Jeszcze dość zimno, ale podobno od niedzieli ma byc zdecydowanie lepiej. I deszcze wiosenne spadły więc mam nadzieję, że teraz to już wszystko ruszy. W Polsce oczywiście też już za chwileczkę pozdrawiam ciepło
agata_chrosc... 23:11, 12 kwi 2013

Enya73 napisał(a)
Agatko, oglądałam dziś prognozy dla Lisse i są całkiem optymistyczne Już odliczam Pozdrawiam serdecznie

Tak, tak - cały przyszły tydzień ma być bardzo ładny! Jeśli tak będzie to na pewno tulipany będa w dużych ilościach Czekam na Was niecierpliwie
ewalm 01:14, 13 kwi 2013

U nas też ma być ładnie. Nareszcie.

Agato, jakbyś miała polecić co obejrzeć albo odwiedzić w południowej części Holandii to co byś poleciła? Rozważam nasze skromne zasoby czasowe. Tak się wahamy: Francja - Holandia, Francja - Holandia..
nie wiem na czym stanie. Ale gdzie w Holandii wartoby było najbardziej?
agata_chrosc... 09:18, 13 kwi 2013

Ewo,
tak się ze mną droczysz!!! Oczywiście, że Holandia! No i nie powiesz mi, że godzinki nie znajdziecie, żeby mnie odwiedzić! Tu jest wszędzie blisko i wszędzie różne ciekawe rzeczy są. Nie wiem czy i co już w Holandii widziałaś? I czy tylko i wyłacznie południowa część? Południe to oczywiście Maastricht - bardzo ładne miasto, ale prawdziwa Holandia to Delft, Haarlem, Leida, Utrecht. A dla dzieci Efteling - fantastyczne miejsce z bajek
Ale jeśli faktycznie będziecie twardzi i tylko na południe, to napiszę Ci co jeszcze tam warto zobaczyć. Jednak liczę, że do mnie wpadniecie
Milka 11:07, 13 kwi 2013

Agatko, już odliczanie
i u mnie wiosna