Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 21:10, 27 gru 2013

Madziula odpozdrawiam
Sałatkę muszę wypróbować jak taki hit. Twoją brokułową w zeszłym roku się zajadałam to i ta mi pewnie posmakuje

Moje wypieki znam i córa też już sporo przepisów stamtąd przetestowała. Na niedawne urodziny serwowała nam tort bezowy
noemi 22:23, 27 gru 2013

Mniam , mniam , tort bezowy , uwielbiam ... ja ciągle ćwiczę białą pavłową
gusiarz 21:05, 30 gru 2013

Monia, ale smakowite tematy poruszacie - potwierdzam za Naomi - moje wypieki są rewelacyjne!!! Piekłam na komunię córci tort cytrynowy - no bosssski był!!! A na wigilię zrobiłam kapuśniaczki z kapustą i grzybami - paaaalce lizać jakie pyszne - też z moich wypieków. I mimo, że to drożdżowa robota - udaje się zawsze - i koniecznie spróbuj ciasto marchewkowe z tej właśnie stronki - pyszne
No dość o pichceniu - dietyja u mnie ścisła to mnie na wspominki cukiernicze wzięło - pozdrwaiam cieplutko - wszystkiego naj, naj w nowym roku
Tess 21:14, 30 gru 2013

mojewypieki.com to natchnienie i drogowskaz kulinarny mojerj córki
Rzeczywiście, wszystko się udaje i jest nad wyraz pyszne.
Córa zażyczyła sobie na gwiazdkę książkę Doroty Świątkowskiej - i zabroniła ją pakować
Upiekła na święta 4 ciasta z przepisów tej autorki.

Sokole Oko, pojęcia nie miałam, że masz tak dorosłą córkę
Do Siego Roku
baraga1904 21:18, 30 gru 2013

...gdyby nie Dorotka i jej blog to bym tyle nie przytyła ostatnimi czasami...uwielbiam ją i jej wypieki - książkę mam również i jeszcze Liskę Mórawską.... już zgłodniałam....
monitka 21:35, 30 gru 2013

Aga ja też po świętach taka przeżarta że mam problem z wymyśleniem menu na jutrzejsze party
Kapuśniaczki kiedyś na swoje nieszczęście zrobiłam na próbę i teraz już co roku je robię bo posmakowały...ale przepis mam z innego źródła a ciasto proste krucho drożdżowe.
W marchewkowym cieście moja córka specjalizuje się od końca podstawówki. Robi na każdą szkolną imprezę bo dzieciaki się domagają
Dzięki za życzenia i też życzę wszystkiego dobrego

Tess
moja też co chwila testuje przepisy stamtąd a jak delikatnie oponuję bo boczki coraz większe się robią to marudzi że ją ograniczam i nie pozwalam się rozwijać...
No powiem ci że ta jej dorosłość to czasem mnie do szału doprowadza a ilu siwych włosów przybywa a tak na poważnie to nie mam pojęcia kiedy to zleciało. Przecież tak niedawno z maleńkim zawiniątkiem ze szpitala przyjechaliśmy...

Agnieszko to prawda inspiracji tam mnóstwo żeby jeszcze bezkarnie można to było próbować
Tess 00:52, 31 gru 2013

Chyba każda z nas mówi to samo - "nie mam pojęcia, kiedy to zleciało"
A ja lubię mieć takie prawie dorosłe dzieci. (tak naprawdę to one są dorosłe, ale jeszcze nie założyły rodzin, to o jeszcze z dorosłością się nie zmierzyły tak na poważnie).
Fajny czas.

Pola 10:18, 31 gru 2013

Monia, macham do Ciebie i szczęśliwego nowego roku życzę, no i miłego sylwestra...
AniaDS 19:50, 01 sty 2014

monitka 20:35, 02 sty 2014

Jolu, Aniu bardzo dziękuję za życzenia i mam nadzieję że ten rok będzie lepszy od poprzedniego. Czego Wam i sobie życzę