Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Welka 20:26, 06 maj 2013

Jak zwykle piękne zdjęcia. Pozdrawiam
Gardenarium 09:47, 07 maj 2013

A my mamy zlocik u Szmitów, czyżby Ciebie zabrakło ?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3191-spotkanie-u-szmitow-wiosna-2013

Instagram Ogrodowiska
Klamber 08:46, 09 maj 2013

Witajcie, Ewelinko i Danusiu. Niestety u Szmitów nie będę, żałuję, bo ogród przepiękny a wiosną nie widziałem go. Życzę pięknej pogody i miłej atmosfery.
U mnie już kalifornijskie lato, w domu mam 30, 5 stopnia w nocy wszystko otwarte a na dzień odwrotnie. Wczoraj i dziś 34 i ani jednej chmurki. Będę musiał zrezygnować z internetu, gdyż mój sąsiad nie chce płacić a nie mam opcji wyłączenia wi fi więc jak mi nie zmienią kodu dostępu to oddam, nie będę mu prezentów robił i tak kompletnie nic nie robi, już i tak ma za dobrze ze mną. Pokazuję końcówkę kwiatów i część osiedla. Dziś przed nim widziałem dwa misie ,jeden poleciał na osiedle a drugiego nakręciłem telefonem. Kończę, jest bardzo późno. Pozdrawiam

Mala_Mi 14:16, 09 maj 2013

Kurna felek.. nawet różne gatunki trawy posiane by był odcień w kolorach...

A na misie z młodymi uważaj...... jak chodzisz to trochę hałasuj by miały czas się usunąć z drogi..
Klamber 08:41, 10 maj 2013

Witajcie, już dziś rozwiązałem umowę i neta mam do końca maja. Może do tego czasu wyjaśni mi się sprawa z pracą, czy tu zostanę czy będę jechał do Toronto. W razie co muszę szukać mieszkania, bo 3 pokoje z kuchnią za 800 $ mi nie potrzebne, wolę coś mniejszego za pół ceny. U nas cały czas kalifornijskie upały, jak teraz jest codziennie 35 to co będzie w lipcu? Aż strach myśleć. Zimą marzłem a teraz na wycieczkę trzeba będzie taszczyć piątkę wody. W niedzielę jak wróciłem z wycieczki to wypiłem litr wody i litr soku jabłkowego. Już pisałem że tu jest najcieplejsze miejsce i najmniej opadów w całej Kanadzie. Tu nawet jak deszcz pada to można spokojnie rowerem jechać.
Pokażę jeszcze kawałek osiedla i kolejne wiewióry.
Aniu, osiedle jest tak wychuchane a domki tak bajeczne że aż nie realne, nawet ptakom się podoba,

prawie na każdym drzewie gniazdo lub dwa. Domki są tak wkomponowane w zbocze że z daleka, bardzo pięknie to wygląda, widać jakąś harmonie tego wszystkiego. Wiza mi się skończyła, to domków nie za bardzo chciałem robić żeby ktoś się nie w wkurzył na mnie. Pozdrawiam i miłego dzionka życzę, uff u mnie spadło w domu do 30 i wszystko otwarte i wiatrak na suficie chodzi.
Z niedźwiedziami czytałem jak się obchodzić.
To zachód nad osiedlem

i na koniec futrzaki na dobranoc.

hanka_andrus 13:04, 10 maj 2013

I w końcu nie wiesz czy zostajesz dłużej?
Osiedle piękne, futrzaki słodziaki!
Klamber 09:44, 11 maj 2013

Witam z upalnej Kanady, na początku pokażę temperaturę w pokoju, siedzę w samych gadkach przy komputerze a nad głową wiatrak i nie czuć chłodu. Ale ma się zmienić na deszcz patrzyłem w pogodę.

Aby w niedzielę jeszcze wytrzymało, nie chciał bym siedzieć w domu.
Haniu, ja już zostałem, powinienem być już dziś w domu a ja jeszcze liczę niedźwiedzie .
Nie wiem jak z pracą niby mówią że się załapie ale żadnych szczegółów nie znam. Chciał bym przy ogrodzie ale wszystko się wyjaśni za dwa tygodnie. W środku pewnie do końca czerwca będę miał co robić dziś montowałem swoje klamki. Jutro po pracy pojadę na półwysp, tam zaczyna się terytorium Indian, skalpu mi nie zdejmą, bo ogoliłem się na łyso Pokażę dziś kilka fotek z królestwa grzechotnika, czyli kanion kuguara, całe szczęście nie spotkałem go.

Ewa 16:39, 11 maj 2013

Ależ widoki !!!
Klamber 11:22, 12 maj 2013

Witam, Ewcia dawno Cię nie widziałem, dzięki za odwiedziny,. Pokażę następne widoki z Kanionu Kuguara, pozdrawiam.

janina_zawada 11:34, 12 maj 2013

Pewnie będzie ci brakowało tak pięknej okolicy i łażenia po górach , jak tak dalej pójdzie to jak wrócisz do domu to najpierw w nasze góry aby się zaaklimatyzować ..