Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Bogdzia 09:57, 26 maj 2013

Robert z jednej strony fajnie ze wracasz a z drugiej szkoda bo mieliśmy ciekawe sprawozdania a Ty jednak lepsze zarobki.Trochę szkoda. Nie wchodziłam ostatnio bo miałam mnóstwo pracy , przygotowań bo kręcili u mnie program ,,Maja w ogrodzie" i trochę gości też było i jeszcze będzie. Dużo pozdrowień ślę.
janina_zawada 10:43, 26 maj 2013

Ale śliczne grafity jak obrazy namalowane przez malarzy .. Widzę że już masz przemyślany powrót do domu , z twoim zmysłem koncentracji szybko i tanio postarasz się wrócić do domu i to z zakupionymi pamiątkami z Kanady . Szczęśliwego powrotu ..
hanka_andrus 13:16, 26 maj 2013

No to się wyjaśniło! Pewnie spotkamy się u Gosi w Kubusiowie! Graffiti tematyczne, a nie jak u nas abstrakcja! W Koszalinie ostatnio była sesja grafitiarzy, ale wszystkie prace prawie abstrakcyjne.
Spotkanie z czarnym grizli? To jest coś niebywałego, kiedyś pisarze pisali, że bardzo niebezpieczne to zwierzęta. Uważaj, żeby Ciebie który nie zaskoczył i nie wziął w objęcia. Albo Ty jego
Klamber 17:28, 26 maj 2013

Witajcie
Bogdziu, czytałem u Ciebie o programie, zajrzałem aby obejrzeć RH, przeleciałem kilka stron i był tylko jeden i a pisało tylko o programie. Nie napisałem bo odcieli mnie od netu, ale do 8 mam mieć. A 15 wracam. Cieszę się razem z Tobą, na pewno trochę stresu było, ale myślę że ogólnie wyszło super,. Chętnie obejrzę, daj znać jak będzie już wiadomo. Fajnie jak są goście zawsze coś się dzieje ciekawego a ogród tak piękny to się nie dziw. Gospodarze mili to jak tu nie przyjeżdżać Pozdrówka ślę, nastawiałem się na Twoje RH ale w tym roku nie wyszło.
Janinko, pamiątek tak dużo nie kupywałem, tylko 3 orły i dwa kowbojskie kapelusze a reszta to rzeczy niezbędne do życia ale 60 kg się nazbierało + rower.
Haniu, żeby się w końcu z Tobą spotkać to postaram się być ale nie wiem kiedy to będzie, trza poszukać, zaglądałem do Szmitów i do wycieczki Bogdzi i Karoli. Haniu to nie grizli tylko czarny, on jest olbrzymi i szarobrązowy i w ogóle nie koleżeński
, spotkanie z nim, to pewne kłopoty i to nie małe. Całe szczęście że one są tylko w wysokich górach, na północy i pograniczu Alberty i BC. Czarne są najłagodniejsze, tu wszystko jakoś żyje sobie w symbiozie i nikt nikomu w drogę nie wchodzi. Widziałem go kilometr za miastem, jak pasł się z krowami. Mam ponagrywane trochę filmików jak tu sobie ptaki radzą w mieście biegają po ulicy i nikt ich nie rozjeżdża. U mnie przed domem na rondzie, gniazdo mają przepióry i kilkanaście razy dziennie na pewno, biegają w te i z powrotem i wcale się nie boją . Jest tu ich tyle że nie da się zrobić zdjęcia żeby się na nie nie załapały. Szkoda że nie zobaczę jak biegają z małymi, widziałem już duże jesienią, mają dobrze ponad 10 sztuk.

To bydynek byłej stacji

Te drzewa za marketem to Kaczy skwerak przed moim domem.

A to moja ulica 30 ave którą pokazywałem zimą ładnie ubrana a to letnia odsłona.
weronika77 17:56, 26 maj 2013

Robercie wracasz, to dobrze. Musisz odpocząć po nieustającej pracy. Za tę dla nas, dziękujemy. Potwierdziłeś powiedzenie, że podróże kształcą. Bardzo mi się podobają dzieła graffiti, które pokazałeś.
Twój ogród i jego właściciele pewnie tęsknią i ucieszy Ich Twój powrót. Pozdrawiam z mojego ogrodu, teraz z różanecznikami i moim ulubionym głogiem.

Mala_Mi 11:32, 04 cze 2013

Ooo czytam że wracasz, muszę poczytać do tyłu........ ostatnio jestem zacofana wszędzie... ale Twoja lilia ma pąka
monteverde 11:52, 04 cze 2013

hanka_andrus 21:24, 04 cze 2013

Robercie, gdziekolwiek jesteś pozdrowienia zostawiam!

anipla 02:14, 05 cze 2013

Pewnie już netu nie masz więc tylko pozdrowienia zostawiam
rozajerycha 18:35, 05 cze 2013

A tam nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Co zobaczyłeś,dotknąłeś,poczułeś to twoje.
Pokazałeś piękne miejsca ja za to dziękuję teraz z chęcią powitasz swój raj na ziemi .
Pozdrawiam Robercie
Martek