Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

janina_zawada 06:33, 30 lip 2013

Piknie ,czyściutko i domy niby podobne do naszych w mieście ale jakieś stylowe a nie klocki jak u nas .. Jednak i tak bardziej mi się podobało poprzednie miejsce takie swojskie z ogrodami i piękną okolicą z różnymi zwierzakami .. u mnie nie padało i nadal gorąco , trawa pomału wysycha ale jej nic nie będzie gorzej z kwiatami ,maja już suche liście od ziemi jak na jesieni .. Przy takim upale trudno wytrzymać ,nadają ochłodzenie ale czy do mnie dojdzie ??/
popcorn 08:15, 30 lip 2013

Robert, jak tam ładnie. Nie przepadam za dużymi miastami, ale to jest super! Czy te gęsi są żywe i tak sobie latają??
kiedy wracasz do PL?
pozdrawiam!
weronika77 23:36, 31 lip 2013

Robercie, pomacham Ci z Toronta, i dodam, wklejaj zdjecia bo awaria usunięta. Pozdrawiam.
Milka 12:30, 01 sie 2013

Z fotami jestem na bieżąco więcej zobaczyłam u ciebie z tego kraju, niż ze zdjęć przyjaciółki, a mieszka juz tam 20 lat!
pozdrawiam
Klamber 13:49, 02 sie 2013

Witajcie. Jestem po wycieczce w Zoo, zabalowałem tam do 7, byłem pewnie na 12, bo znów robili coś w metrze i był objazd autobusem, ja chciałem być cwańszy i objechałem to metrem ale nic mi to nie dało, gdyż jeszcze trzy stacje były wyłączone, tylko straciłem czas. Zoo ładne, jak by położone w lesie i teren pagórkowaty, więc to wszystko dawało ładny efekt. Zwierząt nie jest dużo ale za to mają super warunki, jest czysto, woda we wszystkich basenach kryształ. Najbardziej podobały mi się pawilony. Ładnie zrobione, w środku bardzo dużo drzew i różnych kwiatów z tropików, jak w palmiarni a ptaki latały tam wolno, super. Oswojone, kręciłem je z metra. Niestety ptaków tez było niewiele. Zoo podzielone jest na strefy, sawanna, tundra, Oceania, Ameryka. Widziałem Pandę, która jest w logoo ogrodu. Nie podobało mi się, że jest tam tyle barów, restauracji i placów zabaw, a najwięcej było sklepów z pamiątkami, przez nie traciłem nie potrzebnie cenny czas, ale tu Ameryka, na wszystkim trza zarobić, gdzie się tylko da a ludzi było dużo. Bilet kosztował mnie 28 $. Jechałem 2 godz. W jedną stronę, całe metro przejechałem i autobus od dechy do dechy. Autobusem nie lubię długo jechać, bo strasznie szarpie, hamuje przed samym przystankiem a rusza że mało siedzeń nie wyrwie, ja wybieram miejsca gdzie siedzi się przodem, bo na tych bocznych aż szyja boli. Wczoraj miałem fajne zdarzenie, byłem na zakupach i wystukało mi 25,50 i zabrakło te 0,50 i facet za mną dopłacił, ja zapomniałem portfela z drobnymi, który został w drugim plecaku po wycieczce do Zoo. Najpierw dokończenie fotek które wysyłałem w poniedziałek i dopiero po nich, Zoo i ciąg dalszy.

Klamber 13:53, 02 sie 2013

Podliczyłem lipcowe fotki, zrobiłem 930. Ptaków nie pokazywałem żebym miał więcej do pokazania u Bogdzi
Monte i Janinko, to ładnie Was tam przypieka, ostatnio coraz gorzej zwariowana ta pogoda, u mnie w sam raz. Powiem Wam że kiedyś mi upał nie przeszkadzał ale teraz trochę tak, klima też jest nie dla mnie, bo bolą mnie gnaty i muszę się ubierać. Życzę ochłodzenia ale tak trochę i bez wariackich burz. Mi się w końcu udało wstawić foty, niestety więcej ze sobą nie wziąłem.
Karola, no co Ty, one są sztuczne i wiszą na linkach, bardzo fajnie to wygląda i dużo ludzi robi sobie z nimi zdjęcia. Wracam na jesieni a raczej po. Przynajmniej planuję wrócić na święta
Dziś jeszcze puszczę następny.

Klamber 13:59, 02 sie 2013

Weroniko, piękny widok z wieży.
Irenko, cieszę się że pokazałem więcej.
Na koniec pokażę kilka fotek z Quenns's Parku i do następnego razu w którym będą foty ze skanseny, pozdrawiam.

Milka 14:05, 02 sie 2013

Piękny kraj...wspaniale uwieczniłeś chwile, obijasz się, jak my w słońcu tyramy to chociaż raz..plis uśmiechnij się masz taki ładny uśmiech
Borbetka 20:08, 02 sie 2013

No właśnie uśmiechaj się ... czekamy na dalszy ciąg.
Bogdzia 07:25, 03 sie 2013

Robert czytam zawsze choc nie zawsze piszę. Zdjęcia i opowieści ja zwykle bardzo ciekawe. Ptaków się doczekac nie mogę ale poczekam . Serdecznie pozdrawiam.