Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:39, 07 sie 2012

to mamy już azchwycającą rabatę pod katalpą ... staw ... skalniak ... do ciurkadełka z ziewającym małżem i ciurkadełko z wróbelkami a za nim wchodzimy w aleję kontemplacji ... i na dziś obrazowo koniec ...

usłyszałam o seksie i pobłądziłam od chronologii wydarzeń do prezentacji rabat ...

wracając do wydarzeń to jak już goście byli prawie w komplecie ... prawie bo mała cząstka jak się później okazało bezwstydnie delektowała się po drodze winkiem ... nastąpił chrzest ... dla mnie to był chrzest na miarę przodków naszych z tą różnicą, że oni energii Anny i humoru nie mieli ...

tradycyjnie to byli chrzestni ... tort ... szampan ... i mowa ...

sam chrzest odbył się przez zanurzenie Anny z kropidłem a potem wkopanie grujecznika ...

agata_chrosc... 21:45, 07 sie 2012

Taki wielki? Czy to zdjęcie z żabiej perspektywy? Bo wygląda jakby miał ze 2m!
Konstancja30 21:47, 07 sie 2012

popołudnie upłynęło na rozmowach ... smakowaniu bo katering, o który Ania się tak obawiała okazał się być tak smakowity jak obfity ...

Konstancja30 21:49, 07 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Taki wielki? Czy to zdjęcie z żabiej perspektywy? Bo wygląda jakby miał ze 2m!

no co ty ... ja mam półtora a on był niższy ...

agata_chrosc... 21:52, 07 sie 2012

Półtora mówisz? To Ty jakiś inny gatunek jesteś? Tak przypuszczałam!
Przy okazji chciałam powiedzieć, że już z zazdrości mnie całkiem zżarło! Musze, no muszę, kiedyś na takie spotkanie przyjechać!
hanka_andrus 21:54, 07 sie 2012

Ale się działo!
Muszę wracać do czytania!
Gratuluję tylu gości i spotkania!
Tobie Izo zaś-polotu! I humoru!
Nawet z przypadłości Adasia
trochę humoru wykrzesać da się.
Bo bez tego cóż za życie?
Pełne stęków i kwasiorów.....
Miej więc uśmiech
i ten zgryw co nas nie rani,
a na dokładkę......
przyjmij ,,piąteczkę" od Hani!
Konstancja30 21:57, 07 sie 2012

o zmroku była nadzieja na zbiorowy śpiew przy gitary dźwiękach ... była ... ale się zbyła ... gitar było dwie ale jedna miała to czego nie miała druga ... a do fuzji nie doszło ... może i dobrze bo grupa krakowska i grupa wrocławska absolutnie nie mogły pogodzić repertuaru a "po cichu" kontra "ore ore szaba da ba da" to nie brzmi ... uwierzcie mi ... ale potencjał mamy ... głosy piękne ... instrumentaliści są ... musimy to tylko dopracować ...

Konstancja30 22:07, 07 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Półtora mówisz? To Ty jakiś inny gatunek jesteś? Tak przypuszczałam!
Przy okazji chciałam powiedzieć, że już z zazdrości mnie całkiem zżarło! Musze, no muszę, kiedyś na takie spotkanie przyjechać!

Agatko Ty i małż ten sam gatunek bo on też twierdzi, że ja inny gatunek jestem i tego się będzie trzymać jak twierdzi ...

na spotkanie musisz ... ja też nie wierzyłam, że w ciągu weekendu może się tyle wydarzyć )) ...

dworzec
Irenka - Ania - cudowny wieczór
chrzest - zanurzenie - tango z grujecznikiem
rozmowy - biesiada - praca
małż gotuje - małż gra - małż ziewa ... a no pospacerowaliśmy bo to szok był spacer się dało wykonać ...
boule - gitara - zapominamy o zraszaczach ))) ...
szkoda spać - szkoda odjeżdżać - szkoda się rozstawać
dworzec

a to tylko chwile

Konstancja30 22:15, 07 sie 2012

gdybym miała napisać o "naj" tego spotkania to:

najbardziej szalona właścicielka i najbardziej spokojny właściciel - Ania i Kazek
najbardziej charakterny pies - Everest

najlepszy katering - grupa trzymająca kuchnię plus posiłki ze strony gości

najmniejszy gość - Laurka

w najbardziej niekonwencjonalny sposób dojechała i wyjechała Gabrysia ... wszystkie moje jak mi się dotąd wydawało skomplikowane wyjazdy i powroty sa niczym przy jej przygodach - Gabrysiu jak to mówią szacun

coś mi mówi, że to najdłużej oczekiwane w relacji spotkanie bo wszyscy tak się zapamiętali w zabawie, że sytuację uratowali dopiero rodzice chrzestni
Mala_Mi 22:17, 07 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
Agata ... strzelam ... Red Baron ... ale to intuicyjne ... niech ktoś potwierdzi )))

Za dużo nie słuchaj, bo niedugo wstudu mi narobisz, że ja nie wiem co mam, a Ty wiesz.... to faktycznie Red baron Tez ci mogliśmy kopnąc sadzoneczkę bo siębidula tłamsi pod berberysami..

I jak mi tego wszystkiego nie skopiujesz i nie wstawisz na wątek o spotkaniu (możesz pominąć konstrukcje wielopoziomowe)...to się zdenerwuję..... cudowna relacja......

Nieopatrznie chwyciłam za jabłko.. i czekam kiedy się jak Robert. orzeszkiem.......