Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

agata_chrosc... 19:39, 07 sie 2012

Izo, wybacz, ale co to jest plcia?
Konstancja30 19:44, 07 sie 2012

sunąc ścieżką za skalniakiem dochodzimy do kamiennego półkręgu ... gdzie to ja uparcie katowałam siem tym krzesełeczkiem rybaka a małż poproszony pozował pozował aż się znużył ...

nietakt ten wypominam do dziś ... dobrze, że Ell się przyczaiła od strony skalniaka i na jej ujęciu takiego to mnie traktowania nie widać ... Ell jak wiemy zrobiła jedyne zdjęcia o wschodzie - na całe szczęście nie mnie ... i na ujęciu Danusi, która nam zdjęcie zrobiła też nie widać, a że dumnam iż na kadr u samej szefowej się nadałam to wklejam z wątku głownego ...

kombinacja obwódek rabatek dla mnie mistrzostwo świata ... Anna nie wiem co jest za żurawkami ale od tego do końca "alejki ..." co mnie oczarowała jest absolutnie zjawiskowo ...

Konstancja30 19:45, 07 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)

hmmmm ... a gdzie ja to byłam uprzejma nasmarować ?
bociek 19:45, 07 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)

plec, sex inaczej
bociek 19:47, 07 sie 2012

Adas, no fiesz, nie ziewaj

Ladna z Was para I taka figlarna

Konstancja30 19:48, 07 sie 2012

bociek napisał(a)

plec, sex inaczej

sexu nie było, że z kronikarskiego obowiązku nadmienię ... przynajmniej ja nie spotkałam ... ale może byłam w kuchni ...
bociek 19:50, 07 sie 2012

No i tym sposobem mamy dialogi na cztery nogi. Jak zwykle wporwadzam niepotrzebny zamet

Sorki Izus, juz sobie ide i nie balaganie
Konstancja30 19:51, 07 sie 2012

bociek napisał(a)
Adas, no fiesz, nie ziewaj

Ladna z Was para I taka figlarna

nie chcę być tendencyjna ale w innych kombinacjach Adaś bynajmniej nie ziewa ...
agata_chrosc... 19:55, 07 sie 2012

bociek napisał(a)

Hejka Iza, no spotkanie mieliscie obledne

Fajna koszulke mialas

Uwazaj na bociany, lubia sie niespodziewanie do czlowieka przyczepic Nieraz bardzo skutecznie

KTO SIE POLAMAL???? CHYBA NIE ADASKO??? Adasiu, pozdrawiam

Adaśko zgięty w pół od niedzieli ... nie wiem może to w hołdzie dla ogrodu ... na boćki jakby za późno u mnie a za wcześnie u Nieletniej więc na pole klekotki ... co do koszulki to dziękuję ... nówka

Hej, to mam kolegę w biedzie! Bo ja zgięta od poprzedniej niedzieli! O małżonku szanownym tylko czytam od czasu (w samych superlatywach), nie miałam przyjemności, ale bardzo proszę pozdrowić! Połamaniec łączy się w bólu z drugim połamańcem!

Agata, a jak plcia kolege interesuje???

a o tutaj byłaś uprzejma. Nawet tak sobie pomyślałam, że może to chodzi o płeć. Ale potem sobie pomyślałam, że niby dlaczego? I o czyją? No same znaki zapytania????
bociek 20:11, 07 sie 2012

Agatko, to moja sprawka Bo mnie sie wydawalo, ze ten kolega w biedzie to potrzebuje bocianiego wsparcia, stad pytanie o plec potencjalnego potomka. No, ze niby zamowienie, realizacja, bocian przyniesie

Chyba nastapila nadinterpretacja, wiec wycofuje sie z bu - rakiem na twarzy (lub fejsie jak mawia mlodziez)