Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 18:02, 08 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Super ze sie tak bawiliacie... Zdjecia Cudne , tylko zazdrościć mi pozostaje

Moniczko ja Cię chyba nigdy nie powitałam jak należy ... witaj zatem ... i namawiam ... podaruj sobie następny zjazd to jak zastrzyk endorfin ... super ... ściskam
Konstancja30 19:52, 08 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

I ja nawet wiem jaką mamy dla Izy nagrodę Madżenko

IZA na mocy uprawnień mi i Madżence przysługujących z ogromnym zaszczytem zapraszamy Cię na spotkanie do Kapiasów, co byś też tak cudnie opisywała i tamte ogrody oraz ludzi na tym ważnym wydarzeniu zgromadzonych

Rzeczniku Ogrodowiska przychylam się do Twojego wniosku o udzilenie nagrody szacownej koleżance, którą niniejszym czynimi nadwornym skrybą ogrodowiska

Trochę sięporządziliśmy na forum ale mam nadzieję, że Szefowanas nie przegoni?

Evchen napisał(a)
No ja też mam taką nadzieję Ba nawet podwójną nadzieję ;
że Szefowa-nas-nie-przegoni
że Iza-Konstancja-nas-zaszczyci

no to nawywijałam ... ja też mam nadzieję, że szefowa mnie z forum nie wygoni a Was za mną )) ... skrybą ogrodowiska ??? ... być ... bardzo chętnie ... toż to skrybujący wątek ... a na każde spotkanie stawię się bardzo chętnie o ile mi moje być albo nie być pozwoli ... jesteście kochani
Konstancja30 19:55, 08 sie 2012

Tess napisał(a)
Iza, cudna relacja
Ty to masz dar, dziewczyno

Dziekuję ... wiele ... wiele emocji jeszcze się gdzieś kłębi ... pewnie jeszcze wyjdą
Konstancja30 19:58, 08 sie 2012

Kuklik napisał(a)
Piękna relacja Izuś, a ja strasznie żałuję, że nie byłam i ciągle Cię nie znam w realu
Mam nadzieję,że nadarzy się jeszcze jakieś spotkanie...

Izuś ... kiedyś się spotkamy ... widziałam relacje z gór ... my kochamy Tatry i może kiedyś odwiedzimy je w jednym terminie ... a może wpadniesz do mnie po drodze ... ... cieplutko pozdrawiam
Konstancja30 20:03, 08 sie 2012

ana_art napisał(a)
usmialam się serdecznie, fajne spotkanie, a Iza wiadomo ma dar gadania

Aniu ... hmmm ... dar pisania ... jak się okazało ... no ale nawet jeżeli zamilknę to od drugiego widzenia mi przechodzi ...

podglądam u Ciebie i brawo dla gazonów ... flora z nimi wygrywa ... estetyka uratowana ... czyli nie ma rzeczy z góry skazanych na banicję ... gazonom mówimy zwykle fuj a tu zonk ... obroniłaś skwer nimi wytyczony ... wielkie brawa
Konstancja30 20:10, 08 sie 2012

GabiK napisał(a)
Izo, piękna relacja. Zdjęcia i opis. Ci co nie byli już wiedzą jak było i bardzo żałują.

Dlaczego Gabrysia niekonwencjonalnie wróciła? Podrzuciliśmy ją na autobus i to całe 10 minut przed czasem.

Co Laurka robiła na tym zdjęciu z chrztu?
Ja podziwiam, że nasze dziecko miało cały dzień i wieczór siłę na szaleństwa.

no powrót z mandacikiem ... kierowca bez dokumentów ... to nic w porównaniu do początku wyprawy ale jednak troszku inaczej " ...

dziecko Wasze podziwiam i ja i chyba cała ogrodowiskowa społeczność ... Laura jest cudowna ... na zdjęciu ... nie wiem ale kombinuję czy aby część oficjalna nie wydawała się jej zbyt długa ... w końcu tort to tort i lepiej go mieć w swoich łapkach ...
KasiaWB 20:24, 08 sie 2012

Świetne zdjęcia i relacja z przyjemnością obejrzałam miło było Was zobaczyć Serdecznie pozdrawiam!
Evchen 22:21, 08 sie 2012

Iza, no jak trzeba to oficjalnie do Szefowej napiszemy, że posada Skryby obsadzona
Jakby nie było - sadzić, obsadzać - to typowo ogrodowiskowe zwroty...
Byle by nie przesadzić z ilością vice i vice vice zastępców, o ile tacy konieczni

A i do Twojego Byćalboniebyć też możemy skrabnąć
Madzenka 06:36, 09 sie 2012

Evchen napisał(a)
Iza, no jak trzeba to oficjalnie do Szefowej napiszemy, że posada Skryby obsadzona
Jakby nie było - sadzić, obsadzać - to typowo ogrodowiskowe zwroty...
Byle by nie przesadzić z ilością vice i vice vice zastępców, o ile tacy konieczni

A i do Twojego Byćalboniebyć też możemy skrabnąć

V-ce trzeba wyrwać jak chwasty ale KZ20 niekompletny u Kapiasów....
Iza ty będziesz czy być albo nie być nie pozwoli???
Lena 07:48, 09 sie 2012

Izo wspaniała relacja ,równie wspaniałego spotkania - widać jesteś uroczą kobietką