Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:18, 20 sie 2012

Diano już nie dam rady większego banana zrobić ... buźka
Diana 21:33, 20 sie 2012

Izuniu to szczera prawda uwielbiam oglądać odwagę ludzi w postaci nietypowych, unikatowych i odważnych projektów tych mniejszych i większych
Jestem zdania, że każdy z nas potrafi zrobic coś pięknego - każdy ma inny talent, inne zdolnośc -i to fakt.....
Najważniejsza jest odwaga i pewność, odrzucenie lęku przed oceną innych. Wtedy można dopiero być szczęśliwym
pozdrawiam
anula_wn 21:33, 20 sie 2012

Iza,
poczytałam, nadrobiłam troszkę
jak ci się to wszystko rozbucha, ta lawenda, te róże..... będzie obłędnie!
tzn. już jest, ale zobaczysz za rok jaka będzie różnica
JulkAd 22:06, 20 sie 2012

No w skrótach wątków (tzw. streszczeniach) jesteś niedościgniona Izo.

Trudny masz ten swój teren, ale Twoją determinację widać na każdym kroku i oczy się świecą na widok różyczek, lawendy, a cegiełka tylko podkreśla ich urodę
Madzenka 22:10, 20 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Iza, jutro doczytam, dużo tego

i kto to mówi ...

Irenko tak na prawdę rzecz ogranicza się do wtopienia kilku różyczek w lawendę ... na dwóch poziomach ... lokalizacja - pod tarasem ... wygląda "jakotako" a ja cała w skowronkach zobrazowałam to po wielokroć ... )) ... Agatka zaczęła drążyć i znów ja cała w skowronkach podzieliłam się wizją do której dążę ... co zaintrygowało Madżenkę ... ale to zrozumiałe ... Madżenka człek konkretny wizję chciałaby doprecyzować ... ... w takim to momencie Julka wdepnąwszy od obrazka zaczęła co jak wiemy na tym wątku akurat dziwne ... Jula już wie, że tu siem czyta a obrazki wybacza ... Ewa przytomnie urzeczona piesą ... a Betysia po urlopie w różowych okularach i z serduchem na wierzchu odmeldowała powrót ... a wszystkie wpisy wbiły mnie w dumę i pierś wypiełam a jakże ... zmotywowana na dalsze ogrodowe działania ...

to tyle w telegraficznym skrócie

Telexpress ogrodowiskowy
Madzenka 22:12, 20 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Człek pewnie schron przeciwlotniczy chciał wybudować....
Pewnie łatwiej byłoby bombę zrzucić, ale szkoda róż, lawendy i cegły
Konstancja30 22:16, 20 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Człek pewnie schron przeciwlotniczy chciał wybudować....
Pewnie łatwiej byłoby bombę zrzucić, ale szkoda róż, lawendy i cegły

wypadałoby tych od "Vinci" zapytać czy im dynamitu nie zostało ... no ale jak jak jeden i drugi w obyczajowe kłopoty z kobietkami wdepnął ... Alkaida już nie modna ... został młot pneumatyczny ... jak zwykle bez szaleństwa
Konstancja30 22:22, 20 sie 2012

Diana napisał(a)
Izuniu to szczera prawda uwielbiam oglądać odwagę ludzi w postaci nietypowych, unikatowych i odważnych projektów tych mniejszych i większych
Jestem zdania, że każdy z nas potrafi zrobic coś pięknego - każdy ma inny talent, inne zdolnośc -i to fakt.....
Najważniejsza jest odwaga i pewność, odrzucenie lęku przed oceną innych. Wtedy można dopiero być szczęśliwym
pozdrawiam

Diano ... dokładnie ... trzeba tylko chcieć ... ja mam nadzieję nie mieć takiego dnia kiedy obudzę się i ze skwaszoną miną pomyślę "nic mi się nie chce" ... coś mi jednak podpowiada, że czasami jeden osobnik płci męskiej ma takie myśli okrutne ... aktualnie zaangażował się i wspiera ... i wbrew wielu zwyczajnym wydarzeniom otaczającego świata udaje się takie małe szczęścia nam budować ...
Konstancja30 22:24, 20 sie 2012

anula_wn napisał(a)
Iza,
poczytałam, nadrobiłam troszkę
jak ci się to wszystko rozbucha, ta lawenda, te róże..... będzie obłędnie!
tzn. już jest, ale zobaczysz za rok jaka będzie różnica

Anula ... ja ciągle jeszcze nie wierzę w ten nadzwyczajny dar matki natury i w ten wzrost ... tylko jak nie wierzę to patrzę na kanny i zaczynam wierzyć ... i czekam ... spokojnie sobie czekam
Konstancja30 22:28, 20 sie 2012

Jula, Madżenka ... streszczenia to była moja licealna pięta Achillesowa ... mogłam napisać każdą mowę (i pisałam ) ... rozprawka - mówisz masz ... słowem każda forma pisemnej wypowiedzi poza streszczeniem !!! ... chyba wychowawczyni a była nią pani od polskiego linka podeślę ... przy okazji pozdrawiam panią Małgosię ... tylko w jej klasie mogłam z pankiem na głowie Liceum Medyczne skończyć ))