Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Sebek 23:21, 18 sie 2012

No pięknie się robi Ja chyba bym zaryzykował z tymi różami, bo widzę je jak wchodzą na te płyty i jak pięknie zwisają przez tą cegłę
Mala_Mi 23:31, 18 sie 2012

Zawsze na Gwiadzkę lub MIkołaja możesz zazyczyć sobie superaśne sekatorki
Evchen 23:34, 18 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
ufff ... jest ...

była góra i zalążek dołu ...

po całodziennym traceniu paznokci na starych cegłach ... będą domyte jak stanie się cud i karcher czy coś takiego posiądę ... jest prototyp takie czegoś ...

widok z góry ...

na dole mamy bliźniaczy pas lawenda - róża (lawenda jeszcze mała) ... w opasce bukszpaników ...za oczami wyobraźni widzimy trawki miskanty i ostróżki pełne białe chyba ...

była opcja aby bliźniaczy pas poszedł na sam brzeg a w środku kule bukszpaowe i trawki ale z tarasu widzę dobrze brzeg i wygrała obwódka ... kule będą pod płotem ..

i jak ? ...

I jak?... ...no gienialnie
Niezależnie od tego czy walec lawendowy czy kuleczka .. lawenda i róża to hit: ) zgapię na pewno, patentuj póki możesz

Izuś.. no nie wiem, czy mi tak w pełni zaufać można, ale ta traffka to chyba kostrzewa sina... Mam taką.. i o dziwo pamiętam nazwę ... no chyba, ze aviomarin już działa i mnie ogłupił
Konstancja30 23:37, 18 sie 2012

asc napisał(a)

najlepiej z łapkami je obsługującymi )) ... Ania nie chciałąbyś zobaczyć moich lalek w czasie gdy marzyłam o byciu "pania fryzjerką" ...

mam jeden sekatorek i go uwielbiam ... dziś obcinałam liście ogórków ... te brzydkie .. tato patrzył i chyba się o mnie martwił ... Adamo patrzył i nic ... siła spokoju ...

Madzenka 23:41, 18 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

najlepiej z łapkami je obsługującymi )) ... Ania nie chciałąbyś zobaczyć moich lalek w czasie gdy marzyłam o byciu "pania fryzjerką" ...

mam jeden sekatorek i go uwielbiam ... dziś obcinałam liście ogórków ... te brzydkie .. tato patrzył i chyba się o mnie martwił ... Adamo patrzył i nic ... siła spokoju ...

Silne nerwy mają chłopaki
Konstancja30 11:58, 19 sie 2012

tak wygląda po zadołowaniu ... bukszpanów muszę dokupić jeszcze z tuzin ... aby wypełnić luki ... i obsadzić boczki ... pani z centrum obiecała mieć miskanty ... jedna ostróżka jest ...

wieczorem nie mogłam zejść z tarasu ... wygonił mnie dopiero makabrycznie zagrażający bezpieczeństwu szerszeń ...

i mam pytanko ... kiedy mogę bukszpaniki ciachnąć ... wiem ... wczoraj je wsadziłam dopiero ... ale kiedy ..???

i mega ważne ... omal nie przegapiłam dymarek ... omal ... i już wiem co zrobimy z niedzielą ... cofamy sie o kilka tysięcy lat ...

pozdrawiam i życzę dobrej niedzieli
Konstancja30 12:15, 19 sie 2012

zanim jednak lubieżnie nieskromnie (Pszczółko pozdrawiam ) ... będę zerkać na podudzia gladiatorów kilka kadrów z kawki na tarasie ...

Konstancja30 12:18, 19 sie 2012

Konstancja30 12:19, 19 sie 2012

czy to dlatego, że chciałam różę spróbować ... dostałam smycz? ... hmmm

Lena 12:39, 19 sie 2012

Cudownie!!!!!!
Klimatycznie,romantycznie,elegancko - brawo