Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Evchen 22:32, 20 sie 2012

No i się okazało, że ja NIEprzytomnie zauroczona piesą nie zauważyłam konara... offszem, zauważyłam Ale myślałam że konar był i będzie A nie było?... Zaspałam jak Madżenka na premierę u Irenki?...
Róże ftopione fantastycznie..
Iza.. no, ale na poważnie, bardzo poważnie:
masz niesamowity dar budowania pięknej przestrzeni.. oryginalności. niepowtarzalności.. z każdego Twojego chciejstawa czarujesz rzeczy tak niesamowite w swojej prostocie i oryginalności, ze dech zapiera.. nietuzinkowe, dyktowane własną fantazją, marzeniami i wizją ogrodu, w którym na tarasie wypijasz kawkę wtopiona w zieleń jak te róże w lawendę..
Z garażem czy bez.. gdyby nie odległośc, która nas dzieli wpraszałabym się do Ciebie na kawkę.. nie dlatego, że mi akurat zabrakło ale by nacieszyć się atmosferą Twojego ogrodu i aurą, którą wokół siebie tworzysz.. NIEPOWTARZALNĄ aurą...

Tako rzecze Ev:
Konstancja30 22:35, 20 sie 2012

Evchen napisał(a)
No i się okazało, że ja NIEprzytomnie zauroczona piesą nie zauważyłam konara... offszem, zauważyłam Ale myślałam że konar był i będzie A nie było?... Zaspałam jak Madżenka na premierę u Irenki?...
Róże ftopione fantastycznie..
Iza.. no, ale na poważnie, bardzo poważnie:
masz niesamowity dar budowania pięknej przestrzeni.. oryginalności. niepowtarzalności.. z każdego Twojego chciejstawa czarujesz rzeczy tak niesamowite w swojej prostocie i oryginalności, ze dech zapiera.. nietuzinkowe, dyktowane własną fantazją, marzeniami i wizją ogrodu, w którym na tarasie wypijasz kawkę wtopiona w zieleń jak te róże w lawendę..
Z garażem czy bez.. gdyby nie odległośc, która nas dzieli wpraszałabym się do Ciebie na kawkę.. nie dlatego, że mi akurat zabrakło ale by nacieszyć się atmosferą Twojego ogrodu i aurą, którą wokół siebie tworzysz.. NIEPOWTARZALNĄ aurą...

Tako rzecze Ev:

ja sobie to Ewuś pozwolisz wydrukuje ... te kawałki o wyjątkowości i tak dalej ... a z kawką to koniecznie musimy trafić do jednego stolika ...
Evchen 22:37, 20 sie 2012

ależ pozwalam Drukuj do woli i czytaj czytaj czytaj... aż do momentu spotkania przy stoliczku Przepytam, czy słowo w słowo przyswojone... ...
Diana 22:52, 20 sie 2012

Ja również tak mam że żałuję że wszystkie ogrodowiskowe nie mieszkamy bliziuto siebie................ale byłoby miłutko................do czasu pierwszej większej awanturki
Beka 23:47, 20 sie 2012

Pozdrowienia z prawie nocnego spacerku... W nawiązaniu do wspomnień sprzed lat...
Konstancja30 00:00, 21 sie 2012

Beka napisał(a)
Pozdrowienia z prawie nocnego spacerku... W nawiązaniu do wspomnień sprzed lat...

i z takim obrazkiem pod powiekami zasypiam ... dobranoc

ochhhh ... jooooooooooo ...
Milka 13:34, 21 sie 2012

Dziękuję za streszczenie a jednak poczytałam
no i proszę, jaki klimat tu się tworzy, nawet piesa uwiązana coby róży nie zjadałą!!!

ale się robi fajnie, jak te rośliny bujną, to ciebie z tego tarasu się nie wyciągnie, bo twoja artystyczna dusza uleci hen w marzenia i nowe pomysły och, Iza, cudnie
Evchen 13:40, 21 sie 2012

Diana napisał(a)
Ja również tak mam że żałuję że wszystkie ogrodowiskowe nie mieszkamy bliziuto siebie................ale byłoby miłutko................do czasu pierwszej większej awanturki

Dianko... ten rodzaj spotkań - na forum jest nieco odmienny od normalnych tête-à-tête...
Konstancja30 21:09, 21 sie 2012

irena_milek napisał(a)
(...)

ale się robi fajnie, jak te rośliny bujną, to ciebie z tego tarasu się nie wyciągnie, bo twoja artystyczna dusza uleci hen w marzenia i nowe pomysły och, Iza, cudnie

i tego Adamo siem obawia najbardziej ...

Konstancja30 21:10, 21 sie 2012

Diana napisał(a)

awanturki ... ??? pomiędzy zielonymi ??? ... nie może być