Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

bociek 20:55, 23 sie 2012

Nosz pomarancz to moj ulubiony kolor owlosienia na glowie. Od 18 urodzin tak mam, a to juz jakby daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno bylo. Wlosy na cukier tez stawialam, a co
A pamietacie tapiry i grzywki na Alfa Rany, ale to byly czasy, nasze czasy A moj M mial wtedy srebrny garnitur, srebrna koszule i srebrne skarpetki. Dzizas, teraz to bym go chyba zabila smiechem, ale w czasach Modern Talking to byl szal absolutny

No i wyszlo szydlo z worka, ze pytlowaly Laski. Iza, nie tylko o Tobie Nie jestes sama
JulkAd 21:02, 23 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

No...ja bym wiele dała, żeby Cię Iza z tym irokezem zobaczyć. Zdjęć nie masz

o nie ... nie ma mowy !!! ... nawet pisania nie ma ... to forum o pięknie ... ... uwierzcie mi, że nie można

Wrzuć tylko na 5 min, a później będziemy udawać, że nic nie widziałyśmy
JulkAd 21:11, 23 sie 2012

bociek napisał(a)
Nosz pomarancz to moj ulubiony kolor owlosienia na glowie. Od 18 urodzin tak mam, a to juz jakby daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno bylo. Wlosy na cukier tez stawialam, a co
A pamietacie tapiry i grzywki na Alfa Rany, ale to byly czasy, nasze czasy A moj M mial wtedy srebrny garnitur, srebrna koszule i srebrne skarpetki. Dzizas, teraz to bym go chyba zabila smiechem, ale w czasach Modern Talking to byl szal absolutny

No i wyszlo szydlo z worka, ze pytlowaly Laski. Iza, nie tylko o Tobie Nie jestes sama

No ja pamiętam czasy jak panowie w gajerkach rękawy podwijali, coby podszewkę było widać, kto to pamięta? Ja takiego urzędnika w takowych rękawach na swoim własnym slubie miałam

Grzywki Alfowe też świetnie pamiętam. Sama taką miałam
Madzenka 22:01, 23 sie 2012

Wspomnień czar i koncert zyczeń
Jak sobie Pan srebrny garnitur zakupił to naszywkę na rękawie nosił z napisem sunset suits!!!! Nie odcinał naszywki aby szyku zadać
a kto pamięta biale lub czerwone skarpetki do mokasynów!!! ??? Frotte oczywista oczywistość z NRD
Konstancja30 22:04, 23 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Wspomnień czar i koncert zyczeń
Jak sobie Pan srebrny garnitur zakupił to naszywkę na rękawie nosił z napisem sunset suits!!!! Nie odcinał naszywki aby szyku zadać
a kto pamięta biale lub czerwone skarpetki do mokasynów!!! ??? Frotte oczywista oczywistość z NRD

białe skarpetki do mokasynów ... to nie nazywało się "dżeksonki" ... brrrrrrrrrrr ... i pomyśleć, że mi Adaśko w taki cud odpalantował się na pierwszą randkę ... wtedy stwierdziłam, że człapie jak Chaplin i za nic w świecie się z nim nie umówię ... ...
Evchen 22:26, 23 sie 2012

no to was na wspominki wzięło ... A w moich czasach modne były spodnie z madery ... i fryzura u chłopców a'la Limahl.. i Shekin Stevens... miałam magnetofon szuplowy, który strasznie przeciągał taśmę kiedy pobrzmiewało: 'bikooooozzzz ajjjjj looooooooooooooooooooooooooovvvv ju.... loooooooov ju..... co niektórym z Kozą się to kojarzyło...
A potem nadszedł czas tapiru!/....... To był szał...
JulkAd 22:33, 23 sie 2012

Moje klasowe koleżanki i ja to raczej w Depeche Mode się kochałyśmy. Ach te ich fryzury...a głosy jakie mieli (no i mają nadal )
noemi 23:19, 23 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Zaglądam i pozdrawiam .... jestem na bieżąco, bo choć czasu na pisanie nie miałam ...ostatnio.... , to czytania Twojego wątku nie mogłam sobie odmówić

buziak

p.s. Irenka nam opowiadała, że Ty spokojna jesteś bardzo .... a tu proszę, Irokez na głowie !!! jestem pod wrażeniem

Magduś ja nie mogłam sobie odmówić zachwytu tą linią plaży i morza u Ciebie ... nawet nie pytam czy wypoczęłaś bo jak nie jak tak ... ...

Irenka opowiadała ... yhm ... rypło siem ... kożelanki mnie obgadowywały ... Magdaleno i spółka ... to co siem jeszcze tam o mnie mówiło )) ... hmmm ...

a swoją drogą to na samo wyobrażenie, że pięć inteligentnych ... pieknych i szalonych babek z ogrodniczą pasją pomiędzy hebe a Aspirin rozprawia o poczochrańcu z południa (gwoli uściślenia na zimę okrywana jestem bo wymarzam ) ... uśmiałam się zdrowo )) ...

Iza wypoczęłam bardzo, dziękuję .... "rypło siem?" nieeeeeee ..... pozazdrościłam Irence , że Cię poznała osobiście .......a wszystko przez Irokeza ....
Mala_Mi 23:29, 23 sie 2012

Kocham Was za teksty.... i Bocka też
Sebek 23:34, 23 sie 2012

Czytam te wspomnienia - i choć prawie w ogóle nie wiem o co chodzi to mam zaciesz....ta dzisiejsza młodzież....niczego nie świadoma