Izus przy takich prasowkach kolejny urlop nie grozny !!!!!
jak nic bez obaw znikam na weekend, w poniedzialek w 5 min wszystko nadrobie ...
buziaki weekendowe zostawiam!!!!!
Iza watek przemiły i prześmieszny, ale gdzie fotki, choćby irokeza czy rudej pomarańczy, hahahaha a jak by komus jeszcze kolor nie wyszedł to dobry jest płyn do naczyń na ratunek, 5 myć i niechciany kolor schodzi tylko trzeba od razu zaczynać
dziewczyny okryłam się rumieńcem ... zrobiło mi siem tak jakoś baardzo miło i ciepło ... ... wiecie jak czuje się człowiek, który przeczyta :
i wiele wiele takich słów u Ani ASC ... więc człowiek, który takie coś przeczyta głupieje ... totalnie ... absolutnie głupieje ZE SZCZĘŚCIA cieszy się i płacze ...
jeszcze mi zycie przekopiecie i uwierzę w siebie
Mira ... Ty uratowałaś mi z miesiąc albo lepiej ... a każda z Was kolejny ... świadomość, że gdzieś ktoś poczuł się fajnie bo kilka zdań przeczytał ... taka świadomość to najlepsze co może się człowiekowi przydarzyć ...
jesteście kochane ... ...
co do sprawozdań ... których nigdy nie umiałam pisać ... a które to nagle stały się jakim wynoranym w samej sobie urobkiem ... pewnie będą ... regularne wydawnictwo to to nie będzie ale będą ...
buziaki ... dla mojej absolutnie kofanej grupy wsparcia ... tej tu ... i tej u Ani ...
z tą trudną tematycznie identyfikacją treści to ja mam stracha ... jak nic mnie w końcu wyciepają z forum ... dlatego uparcie powtarzam ...
pojawiłam się tu z miłości do ogrodu ... konkretnie Waszych ogrodów bo u mnie to nie było jeszcze co kochać ... ... tzn wyobrażenie o ogrodzie przyszłym można było ...
regularnie donosze o mikro w ogóle a makro dla mnie zmianach we florze na posesji (to faktycznie bardzo ładne słowo ) ...
ja nawet zadaję pytania ściśle z tematyką forum związane (z reguły nie cieszą się odzewem ) ... znaczy zainteresowana jestem ... rozwijam się i uczę ...
rozpoznaję coraz więcej roślin !!! co cieszy mnie taak bardzo, że aż sama się sobie dziwię ...
i tylko nie wiem czemu ciągle wymyka mi siem to wszystko spod kontroli ...
Aniu ... fotki ? ... zostańmy przy fotkach kfiatków ... ciofaj ... ciofaj ... jest tam trochę ... wiem slala mikro i do ogrodu w ogóle daleko o botanicznym nie wspomnę ... ale jest ... moja pierwsza horti ... rany jakaż ona piękna i moje pierwsze oczarowanie - tojeść
moje pierwsze różyczki, które mają mnie oswoić z gatunkiem ...
i moje pierwsze bukszpany ...
to tak przy okazji ... i z ostatniej chwili
płyn do naczyń !!! ... zaintrygowałaś mnie ... tylko czy kolor nie schodzi razem z włosami ? ... bo fiesz ja nie mam ich za wiele ...