Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

JulkAd 23:58, 24 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Nie chciałam cytować wszystkiego, chociaż piękne wsio...ale to wręcz CUDO
Evchen 00:00, 25 sie 2012

Izulka, to ja też zapytam poważnie i ogrodowiskowo:
co to za tojeść?... aktualnie tylko z jedzeniem mi się kojarzy.. na głodówce i na Detocellu...przeczytałam TO JESĆ i za czekoladę złapałam...

Żartuję... Tojeść jest wieloletnia?... i duża rośnie.. bo fiesz -.. ma tą przewagę nad innymi kfiatami, że jest bez koloru chilli biała
Sebek 00:02, 25 sie 2012

To jest tojeść orszelinowata - mamy o niej wątek

https://www.ogrodowisko.pl/watek/111-tojesc-orszelinowata-lysimachia-clethroides
agniecha973 00:03, 25 sie 2012

Ja wiem, ale poczekam aż Iza będzie miała szansę odpowiedzieć, bo dopiero czytałam, że jest dumna z siebie, że już sporo roślin rozpoznaje Jakby jej się noga podwinęła, to podpowiem
Milka 00:04, 25 sie 2012

hym, czy to aby prawidłowy azymut...to u Izy?

kiedy i.. skąd, nasadziła tyle gatunków? tojeści w ogóle nie znam, a ona..tojeśc jeszcze ponoc pachnie!
agniecha973 00:06, 25 sie 2012

Sebek wyskoczył pierwszy!
Konstancja30 00:07, 25 sie 2012

Evchen napisał(a)
Izulka, to ja też zapytam poważnie i ogrodowiskowo:
co to za tojeść?... aktualnie tylko z jedzeniem mi się kojarzy.. na głodówce i na Detocellu...przeczytałam TO JESĆ i za czekoladę złapałam...

Żartuję... Tojeść jest wieloletnia?... i duża rośnie.. bo fiesz -.. ma tą przewagę nad innymi kfiatami, że jest bez koloru chilli biała

jesteś odpowiedzialna za kolejny wałek na mojej talii ... tzn na miejscu gdzie chyba kiedyś była ... bo zgrzeszyłam i czekoladę żrę ... i to z TO JEŚĆ nie ma nic wspólnego ... niestety ...

tojeść orszelinowata ... a nawet nie zawaham się napisać lisimachia - clethroides ... więcej o niej tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/111-tojesc-orszelinowata-lysimachia-clethroides ... to bylina ... rozrasta się ładnie - przynajmniej na razie i u mnie będzie miała ołtarzyk ... bo to dzięki niej poznałam Anie i tak na prawdę to chyba ona mi ogród jakby zaczęła ...
Konstancja30 00:11, 25 sie 2012

Agniecha i Sebek ... dziękuję za szansę ... zanim serial podejrzałam i naskrobałam miszcze czuwają i bardzo dobrze ...

Irenko ... tez nie wiem kiedy ... tak to u mnie ... nie denerwuj siem to się może zdarzyć każdemu nawet mnie )) ... jak zrobię porównanie maja i września to chyba sama zrobię oczy )) ...
Milka 00:17, 25 sie 2012

tojeśc u ciebie na piedestale..ja się nie denerwuję,,,sadzić nawet nie dam rady, ale podziwiać...zawsze
Konstancja30 00:19, 25 sie 2012

betysia napisał(a)
Izus przy takich prasowkach kolejny urlop nie grozny !!!!!
jak nic bez obaw znikam na weekend, w poniedzialek w 5 min wszystko nadrobie ...
buziaki weekendowe zostawiam!!!!!

wypoczywaj i od czasu do czasu zatrzymaj coś dla nas w jpgu ... czy inszej inszości ... ciekawa już jestem co nam pokażesz po weekendzie