Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:01, 11 maj 2013

irena_milek napisał(a)
pięknie! dzielny kręgosłup, ale teraz chyba odpoczynek

nawet klikać nie mam siły a nawet ja nie widzę efektu stosownego do zużycia tych kilku kręgów ... będę żyć ...
Konstancja30 21:05, 11 maj 2013

Joaska napisał(a)
No dechy wyglądają superowo, ale te donice drewniane na nich mnie zainspirowały , no muszę zgapić i takich sobie z parę zrobić, bo sobie zapomniałam, że na sandomierskiej kordylina mnie tak urzekła, że ją musiałam po prostu kupić, no i teraz mus jej taką jak Iza m-a doniczkę zrobić!
Acha Iza bergenie na sandomierskiej są ale chyba zostało z 8 - 10 szt.max.

donice jak już wiesz Moniki od niej zgapiamy ... warto ... ja w moich planuje coś na taras ... jeszcze nie wiem co - tylko ... dziś na werandzie gościnnie wystąpiły ... tam będą proste bo tak mi lepiej pasuje ... chyba powinnam napisać konweniuje ale nie wiem z czym ... z werandą chyba ... z kjubowymi zamiarami wobec rabat ...

Sandomierska ... kiedy ja tam dotrę ???
Madzenka 22:21, 11 maj 2013

Izuś donice konweniują bardzo z dechami
ka1sia 22:34, 11 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)

Sandomierska ... kiedy ja tam dotrę ???

jak bergenie wykupią
dechy wyglądają super! a kręgosłupa dzisiaj nie szukaj, jutro sam się znajdzie
Mala_Mi 22:50, 11 maj 2013

Donice super... Adamo statki robi to i donice też potrafi...
Taras też ekstra
O kolana się nie martwię bo są jeszcze spodnie i kiecki po kostki

A ja się pytam czy moje czerwone, albo te łososiowe maki konweniują..... bo mi jedna ładna sadzonka się zrobiła Tzn siewka ładnie wyrosła I duża
Większe prawdopodobieństwo na czerwoną.... kiedyś ci się podobały.. ale teraz zestaw kolorystyczny jest inny...

Madzenka 12:13, 12 maj 2013

Maki zawsze konweniują!! Ze wszystkim !
Konstancja30 13:34, 12 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Izuś donice konweniują bardzo z dechami

weranda olejowana drugi rok i sterana zimą ma wymarzony odcień ... donice zimujące w domku tchną młodością i nie budzi to mojego entuzjazmu czyli wprost odwrotnie do emocji wobec homo sapiens ... i był wczoraj moment załamania bo żebym wyszła z siebie (a omal omal ) i stanęła obok to i tak mi to nie wygląda ... no patrzyłam na te donice i werandę na tle domu bez tynku i mówiłam sobie ... to wszystko o .... potłuc ... potem rozstawiłam donice ... dorysowałam w wyobraźni przedogródek i poszłam spać zadowolona jednak ...
donice na werandę zrobią się ciut inne ... drewniane inspiracje tu ... http://www.restorationhardware.com/catalog/category/collections.jsp?cm_sp=global_top_nav_store-_-dynamic_menu_item-_-NA&categoryId=cat320036

...

taki lasek widzę na werandzie ...

nie wiem czy biała część werandy nie zostanie zastąpiona dechami olejowanymi bo pucowanie tych białych desek mnie wykańcza i w odniesieniu do wyobrażenia całości nie konweniuje ...

skoro o donicach to na stole mam życzenie mieć taki zestaw ... donice już mam ... ... i świadomość, że żywy bukszpan w domu nie przeżyje ... to co sztuczne kulki ???

a to ... problem ...

wiem ... problem wygląda jak donice jest postumentem czy jak to zwał i muszę go na tle cegieł postawić a na nim urnę z różami ... żon to do stateczka nie dojdzie do zimy ...
Konstancja30 13:35, 12 maj 2013

ka1sia napisał(a)

jak bergenie wykupią
dechy wyglądają super! a kręgosłupa dzisiaj nie szukaj, jutro sam się znajdzie

o tym samym pomyślałam ...
Konstancja30 13:42, 12 maj 2013

asc napisał(a)
Donice super... Adamo statki robi to i donice też potrafi...
Taras też ekstra
O kolana się nie martwię bo są jeszcze spodnie i kiecki po kostki

A ja się pytam czy moje czerwone, albo te łososiowe maki konweniują..... bo mi jedna ładna sadzonka się zrobiła Tzn siewka ładnie wyrosła I duża
Większe prawdopodobieństwo na czerwoną.... kiedyś ci się podobały.. ale teraz zestaw kolorystyczny jest inny...

konweniują ze wszystkim ... widzisz je ... są śliczne i w czerwieni i w łososiu ... widzę je tak

tu trawka Holcus mollis Jackdaw s Cream ... nie mam takiej ale mam moją rozbónicę i może przy odrobinie szczęścia będę miała namiastkę ... moja trawka wyższa jak i te maki u Ciebie ...

Konstancja30 14:24, 12 maj 2013

zapisane ku pamięci ... http://www.restorationhardware.com/catalog/product/product.jsp?productId=prod1676387&categoryId=cat2350071