donice jak już wiesz Moniki od niej zgapiamy ... warto ... ja w moich planuje coś na taras ... jeszcze nie wiem co - tylko ... dziś na werandzie gościnnie wystąpiły ... tam będą proste bo tak mi lepiej pasuje ... chyba powinnam napisać konweniuje ale nie wiem z czym ... z werandą chyba ... z kjubowymi zamiarami wobec rabat ...
Donice super... Adamo statki robi to i donice też potrafi...
Taras też ekstra
O kolana się nie martwię bo są jeszcze spodnie i kiecki po kostki
A ja się pytam czy moje czerwone, albo te łososiowe maki konweniują..... bo mi jedna ładna sadzonka się zrobiła Tzn siewka ładnie wyrosła I duża
Większe prawdopodobieństwo na czerwoną.... kiedyś ci się podobały.. ale teraz zestaw kolorystyczny jest inny...
weranda olejowana drugi rok i sterana zimą ma wymarzony odcień ... donice zimujące w domku tchną młodością i nie budzi to mojego entuzjazmu czyli wprost odwrotnie do emocji wobec homo sapiens ... i był wczoraj moment załamania bo żebym wyszła z siebie (a omal omal ) i stanęła obok to i tak mi to nie wygląda ... no patrzyłam na te donice i werandę na tle domu bez tynku i mówiłam sobie ... to wszystko o .... potłuc ... potem rozstawiłam donice ... dorysowałam w wyobraźni przedogródek i poszłam spać zadowolona jednak ...
donice na werandę zrobią się ciut inne ... drewniane inspiracje tu ... http://www.restorationhardware.com/catalog/category/collections.jsp?cm_sp=global_top_nav_store-_-dynamic_menu_item-_-NA&categoryId=cat320036
...
taki lasek widzę na werandzie ...
nie wiem czy biała część werandy nie zostanie zastąpiona dechami olejowanymi bo pucowanie tych białych desek mnie wykańcza i w odniesieniu do wyobrażenia całości nie konweniuje ...
skoro o donicach to na stole mam życzenie mieć taki zestaw ... donice już mam ... ... i świadomość, że żywy bukszpan w domu nie przeżyje ... to co sztuczne kulki ???
a to ... problem ...
wiem ... problem wygląda jak donice jest postumentem czy jak to zwał i muszę go na tle cegieł postawić a na nim urnę z różami ... żon to do stateczka nie dojdzie do zimy ...
konweniują ze wszystkim ... widzisz je ... są śliczne i w czerwieni i w łososiu ... widzę je tak
tu trawka Holcus mollis Jackdaw s Cream ... nie mam takiej ale mam moją rozbónicę i może przy odrobinie szczęścia będę miała namiastkę ... moja trawka wyższa jak i te maki u Ciebie ...