Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 18:43, 02 lip 2013

Joaska napisał(a)
Hakone sie znajdzie Iza..... jak coś to szepniemy Pani w Kostomłotach i nam sprowadzi
ja kupowałam w zeszłym roku na Sandomierskiej...ala jak widzę Kasia już sprawdziła jeszcze jest agro w stronę Cedzyny i jak będę do babci jechała to w Bilczy sprawdzę Trafke znajdziemy

ka1sia napisał(a)
Iza, hakone nie odpuścimy, muszą być, poszukiwania trwają

ja to siem okrutnie zestresowałam ... no musimy tę hakone w świętkokrzyskim wynorać bo ..... dziefczyny no cała Polska patrzy i co mają mysleć, ze my tu !!! hakone nie mamy ... o nie ... ))): ...
w sobotę jestem za Kostomłotami ...
Konstancja30 18:50, 02 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jestem
Hakone i kapusta będą piękne.
A różanka ah..... Ja siem doczekać nie mogem

różanki z zacnych i szlachetnie urodzonych bendom jesienią ... choćbym miała kozaczków na zimę nie mieć )))))) ...

hakone spowodowała akcję "poszukiwany - poszukiwana" ... niebawem bedę pytać nawet w masarni ))) ...

i najważniejsze ... nie fiem jak Ty te gadzine na tych zdjęciach widziałaś ... nie fiem ale miałaś rację !!! ... ja zauwazyłam małe zielone śfiństwo dopiero dziś ... jest ... normalnie jest ... oprysk zrobiłam a czekając na późne popołudnie (bo tatuś zabronił pryskać w słońcu) nie mogłam sobie znaleźć miejsca ...

i freszcie jesteś ... i Irenka jest ... no i to mi siem podobywuje ...
Konstancja30 19:11, 02 lip 2013

Slawko napisał(a)

He.. a ja myślałem, że one są już tak na stałe ułożone Ciekawie to wygląda z resztą Bardzo ładnie masz w domu... tak romantycznie, skandynawsko Róże, lawenda i cegła, to boskie połączenie... tytuł Twojego wątku w pełni przekłada się teraz na realia Pozdrawiam

dziękuję .. wnętrza kadrowane ... ale i tak dziękuję ...

taras nadal w takim stanie ... a ja już bym chciała we właściwym miejscu ...
Konstancja30 19:13, 02 lip 2013

irena_milek napisał(a)
Iza, piękne projekty...ogród jak marzenie...coraz bardziej zaskakuje i inspiruje...
jak wpadniesz do mnie, masz zadanie...nie mogę z domkiem ruszyć...nic w pomysłach, może mi pomożesz, co i jak?

I DLA CIEBIE
UBIOREK HIACYNTOWY, SAM SIĘ WYSIAŁ I JEST

ubiorek hiacyntowy .. jest i to sliczny a ja nawet nie wiedziałam,że istnieje ...

z domkiem ... pomogę tylko ja mam pomysły wielobiegunowe ... musisz to okiełznać )))
Mala_Mi 20:57, 02 lip 2013

Chyba sie coś zostało z tego pierwiastka
A poszukiwany-poszukiwna.. jestem gotowa jedyną moja wykopać i ci dać Bo zawsze podkarpacie może podratować świętokrzyskie A jak podzieli to wyjdzie 3
Konstancja30 21:04, 02 lip 2013

masz hakone )))))) ... powinnam wiedzieć ))))) ... Anek znajdziemy ... ona musi być w świętokrzyskim ...

ty mi lepiej powiedz czy taką masz ... jak nic nie pomerdałam to tawuła andersa ... no jakoś tak ...

Mala_Mi 21:07, 02 lip 2013

Tawuły mam ale w tym roku jakieś takie mizerne, wiec nawet nie focę.. ale Cię zdziwię, że w tym kolorze mogę nie mieć... mam jasną różwą, bardzo ciemną, biała, czerwoną... muszę jutro sprawdzić
Mala_Mi 21:08, 02 lip 2013

Nie pomerdałaś nazwy.. ale są dwie tawuły i jak dla mnie niczym się nie różnią... a może sie różnią ,ale jakoś nie chce mi sie robić doktoratu z tego
Konstancja30 21:09, 02 lip 2013

bo mi się właśnie wydaje, że kiedyś mówiłaś, że takiej nie masz ... ona ciemniejsza trochę kolor się aparacikowi nie udał
Konstancja30 22:41, 02 lip 2013

muszę wrócić do wklejonego kiedyś obrazka ... wiedziałam tylko, ze pięknie a dziś wiem gdzie to pięknie jest ... i tego piękna jest tam więcej ... duuuuuzo więcej ...

LEVENS HALL

http://www.levenshall.co.uk/levens-hall-gardens-historic-topiary-in-cumbria/about-the-gardens/herbaceous-borders.html

i coś w tym stylu chciałabym by kiedyś prowadziło do kamienicy za murkiem z cegły