Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Joaska 23:33, 01 lip 2013

Hakone sie znajdzie Iza..... jak coś to szepniemy Pani w Kostomłotach i nam sprowadzi
ja kupowałam w zeszłym roku na Sandomierskiej...ala jak widzę Kasia już sprawdziła jeszcze jest agro w stronę Cedzyny i jak będę do babci jechała to w Bilczy sprawdzę Trafke znajdziemy
Konstancja30 08:31, 02 lip 2013

hakone wczoraj miałam sprawdzić w OBI ... niestety ... nie sprawdziłam ... piesa ma anginę relaksujemy się w lecznicy ... Kila kroplóweczka i antybiotyk a ja oczy w sufit ... ...

za wszelkie próby namierzenia hakone buziam i dziękuję ...
Wieloszka 09:31, 02 lip 2013

U nas som hakone - tylko do nas trochę daleko Ale jakby co, możną połączyć zakupy z odwiedzaniem wrocławskich ogrodniczek
Mala_Mi 11:34, 02 lip 2013

Na trafki.pl.. na pewno som..... sprzedawca sprawdzony i solidny
Mala_Mi 11:37, 02 lip 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Izuś, ja Cię nie poznałam na zdjęciach ze Spotkania u Danusi - ja nie dowierzam oczom swoim. Ty to Ty?
Stateczna Iza?

Bo Iza miała obowiązek być za nas dwie.... i zadanie spełniła na 6
Konstancja30 12:09, 02 lip 2013

asc napisał(a)

Bo Iza miała obowiązek być za nas dwie.... i zadanie spełniła na 6

eureka !!! ... a ja sama siem zastanawiałam co siem ze mną porobiło ... ))) no tak to pierwiastek ASC był ... Adam chce żeby mi to zostało ))))
Madzenka 13:47, 02 lip 2013

Jestem
Hakone i kapusta będą piękne.
A różanka ah..... Ja siem doczekać nie mogem
ka1sia 13:51, 02 lip 2013

Iza, hakone nie odpuścimy, muszą być, poszukiwania trwają
Konstancja30 18:33, 02 lip 2013

asc napisał(a)
Na brzegu bergenia... oj i poczułam sie prawie jak ogrodnik bez mimo
Bo ja też tak powiedziałam
Jak to fajnie jak sie coś już udaje po ludzku
Inspiracja zajefajna z trfką

asc napisał(a)
Na trafki.pl.. na pewno som..... sprzedawca sprawdzony i solidny

z tym "mimo" to mocno już naciągane ... dziefczyno tysiąca kfiatków czas to zdementować ...

trafka on-line ... jeszcze nie padło ostatnie "nie ma" ale dobrze mieć alternatywę ...
Konstancja30 18:41, 02 lip 2013

Wieloszka napisał(a)
Łoooo matko! Jakie tu ambitne plany różane powstają Lista jest naprawdę imponująca i jak już fachowo operujesz nazwami Ucz się i planuj - będzie od kogo zgapiać
I choć w pełni rozumiem to "nie było kiedy..." to i tak focham na brak fotek! Nu, nu, nu! Obiecujesz poprawę???
Kjub będzie suuuuper!

ba fachowe nazewnictwo to początek ... w salonie jest tablica korkowa a w nią powpinane wydruki różanych chciejstw ... masakra no nie )))))))))) ... i jakieś wizje rabat w przedogródku ale to jeszcze bardzo labilne i sporo się zmienia ... zwłaszcza od hakone Danusi ... ... jakoś tak zapadka siem otworzyła i dotarło, że ja przecież patrzyłam z uwielbieniem na te trafki w Danusi realizacjach i zupełnie pozaneuronowo patrzyłam ... ... patrzyłam a nie wiedziałam ... teraz widzę i nie fiem ... ot cała ja

poprawę obiecuję ... to jakaś nowa ja z tym brakiem fotografowania ... normalnie to japończyk byłam zawzięty

Wieloszka napisał(a)
U nas som hakone - tylko do nas trochę daleko Ale jakby co, możną połączyć zakupy z odwiedzaniem wrocławskich ogrodniczek

i nie wiem czy Aga nie wypowiedziałaś tego w tą minutę ... istnieje poważne domniemanie )))))