Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

KasiaWB 22:54, 17 cze 2014

Byłam, widziałam i jestem na tak,dla wszystkich Waszych działań ale będzie bajka
Pozdrawiam
Madzenka 22:55, 17 cze 2014

Iza ja się potnę... Ja znów purpurowe róże zamówiłam... Robaczek mnie tak zachęciła... , że Astrid musiała być moja...
KasiaWB 23:30, 17 cze 2014

dubelek no to jeszcze raz pozdrawiam
Urszulla 07:03, 18 cze 2014

Izo, wpadam do Ciebie rzadko ale zmiany jakie widzę są porażające. I w dodatku miłości różane zgłębiam Edenkę w zeszłym roku kupowałam z gołym korzeniem w prezencie nie dla siebie i nie będzie kwitła w tym roku -słabo wypuszcza pędy. Jestem trochę niepocieszona tym faktem, ale ogrodnicy muszą być cierpliwi więc nie pozostaje mi nic innego jak ćwiczenia w cierpliwości. Natomiast Leoś mnie zachwycił i jak wynika z Twoich barwnych opisów jest w realu jeszcze ładniejszy- będzie na liście.... chyba już z tej miłości różanej nie wyjdę
JulkAd 21:50, 18 cze 2014

Konstancja30 napisał(a)

kolor ... piękny ... intensywny ale nie nachalny ... rzuca się w oczy ale nie razi ... płatki jak nawoskowane ... podobno osiemdziesiąt ... poukładane w każdej fazie kwitnięcia tworzą kształt nakazujący się nań patrzeć ... posadziłam na kjubie z boku domu na wprost furtki ... plus to obezwładniający obrazek na powitanie ... kuriozum to ja o 5 rano z laptopem na kolanach na schodkach popijająca kawkę ... z ulicy widać mnie a jakże ... ale udaje, ze nie widzę ... patrzę tylko na Leo i mam najpiekniejszy kwadrans dnia ...

I takim sposobem Konstancjo spowodowałaś, że zaczynam się cieszyć iż moja Luiska wypadła i na jej miejsce będę mogła zakupić Leosia
Danutka 21:52, 18 cze 2014

Na gorąco Chciałam zakomunikować że widziałam na żywo "cudo" Izy Leona
Możecie mi pozazdrościć nawet go dotknęłam i powąchałam a co

Iza ma najładniejszą lawendę na świecie jaką widziałam zakochałam się w niej muszę ją mieć!!!
Wiadomo ogród Izy to magiczne miejsce jak sami właściciele
Bardzo dziękuję za tojeść i za to że mogłam Was poznać

Oczywiście wproszę się jeszcze kiedyś
Pozdrawiam
JulkAd 22:02, 18 cze 2014

dubelek
Konstancja30 22:05, 18 cze 2014

JulkAd napisał(a)

I takim sposobem Konstancjo spowodowałaś, że zaczynam się cieszyć iż moja Luiska wypadła i na jej miejsce będę mogła zakupić Leosia

Jula szkoda Luiski bo mi się podobywuje ... ale Leon jest obezwładniający ... kolor na moim zdjęciu nie rzeczywisty ... rzeczywisty jest niebanalny i nie da się go opisać bo takiego koloru nie ma ... no żeby moje wariactwo zrozumieć czeba go mieć ))
Konstancja30 22:07, 18 cze 2014

KasiaWB napisał(a)
Byłam, widziałam i jestem na tak,dla wszystkich Waszych działań ale będzie bajka
Pozdrawiam

Kasiu oj pedałujemy wciąż z tym "będzie" ... pedałujemy ... za wsparcie i wizytę bardzo dziękujemy ... i co ja zrobię, ze jak widzę Twoją uśmiechniętą buźkę to widzę gifa Bogdzi i Adamo tak ochoczo się witającego rok temu ... buziak Kasiu
Konstancja30 22:09, 18 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Iza ja się potnę... Ja znów purpurowe róże zamówiłam... Robaczek mnie tak zachęciła... , że Astrid musiała być moja...

Madżenko jestem mega szczęśliwa bo ja mam misję zgapiania z "madżenia" to oczywista oczywistość, że jesienią mus będzie te purpury do mnie wprowadzić ... i Adamo musi się dostosować bo misja to ważna rzecz jest ))))))))))
a ta Astrid to bossska jest