Anus asc- oj kochana moja....dziekuje ze jestes, ze zagladasz i za cudownyyyyyyyy wpis

... zapewne niebawem i ja zapalam miloscia rozu

......
Aniu DS- dziekuje Anus ze zagladasz i co do paczek to ja nie mam pojecia od czego to zalezy

....zazwyczaj gdy ja cos wysylam do Polski dochodzi w 3-5 dni maxymalnie ale z Polski to juz inna sprawaaaa

....i strasznie nad tym ubolewam!!!!!! Ciesze sie ze moja lista zamowionych i wybranych roz ci sie spodobala

....to utwierdza mnie w przekonaniu,ze za kilka lat powinno byc pieknieeee

....pozdrawiam i sciskam mocno

!!!!!!
Ewus:)

slonce moje....no odpuszczaMY

!!!!!! bedziemy szukac nowego przedmiotu do westchnien

....sciskam!!!!
Milenus:)...witaj kochana

....oj przydalaby mi sie moja pozytywna energia sprzed kilku dni...sciskam mocno i cudownego dnia zycze!!!!!!!
Daneczko:)....sama jestes jak to slonko...dziekuje, zwlaszcza dzisiaj....sciskam mocno i tule czule

....
Agus moja no jak cie nie kochac

?????? cudne

....!!!!! sciskam
Irenus:)...dziekuje,ze wiezysz i masz wizje tego,ze bedzie ....fajnie...no tez mam taka nadzieje i na to licze kochana....tulisiam mocno!!!!!
Gosienko:)....witam nacudniej jak umiem

....fajnie jak czasami mozemy sobie pozwolic i nie ryzgnujemy z radosci jaka daje obsewowanie przyrody tuz za oknem....to zawsze chwile cieple sercu....
...a u nas....cieplutko

...tz jak na jesien przystlo choc od 2 dni nocami i porankami pada ale od 10-tej juz slonko w zenicie i tak do wieczorka....a wiec jesiennie, kolorowo...tak jak byc powinno....
pozdrawiam i sciskam mocno!!!!!!
K
ochani...dziekuje Wam cudnie za to ze jestescie i tyle ciepla mi dajecie....a dzisiaj jest ono potrzebne mi bardziej niz wczesniej

....od wczoraj jest mi bardzo zle i smutno...pisac szczegolow nie bede ...... podczas ostatniego wyjazdu do Polski ( pojechala specjalnie na 2 dni robiac prawie 4 tys km ... postepujac wbrew sobie ale robiac cos dla dobra innych , bo o to mnie prosili.... )...a oni wlasnie bardzo mnie ... zawiedli........i oszukali...
....no nic smutek pewnie kiedys minie ale na razie ...po prostu boli serce....
Sciskam Was mocno i cudownego weekendu wam zycze kochani, radujcie sie, chloncie jesienna magiczna aure i odpoczywajcie w gronie najblizszych ....