Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

betysia 06:56, 08 paź 2012

....Martek, Anus asc, Elizo, Danuszu, Evuniu, Izulko, Lenus, Noemi, Anus DS, Irenus, Trafo, Hanusiu, Aniu an-tre, Grabusie....
.
.....czuje sie wysciskana po 1000-kroc....
.....czuje sie wycmokana.....
.....dziekuje za Wasza obecnosc, wsparcie, otuche....ciekawa dyskusje.....kwitnace kwiatusie....zapach jablek z sadu....

....usilnie pracowalam nad tym aby "sie podniesc"....i wracam do planowania rozanego ogrodu....w sobote nawet posadzilam 3 hortysie Kyusiu, ktore dostalam od mezusia....nawet on wiedzial,ze nie jest najlepiej ...( i takim sposobem wzbogacilam sie o 3 bialusie hortysie )...
......ale juz podnosze glowe i..... sciskam, buziam i caluje Was jak zawsze straszliwie mocno i z calych sil....jak to mowie:....." co by Wam oczka powyskakiwaly" kochani...tak mocno was sciskam!!!!!!!!!

....po pracy wrzuce jakies migawki z ogrodu....co nie co sie jeszcze trzyma ....a tym czasem zycze Wam cudniastego dnia i usmiechow na buziulkach!!!!!!!!
Ewa 07:42, 08 paź 2012

I ja ściskam mocno, całuski slę i melduję, że zaległości odrobiłam
hanka_andrus 07:48, 08 paź 2012

Pozdrówka ! Miłego tygodnia w lepszym nastroju i humorze! Wiedziałam,że sadzenie kwiatków na frustracje życiowe ,jak nic ,pomoże!
MilenaP 08:13, 08 paź 2012

Betysiu jak to dobrze, że już co nieco dajesz radę przesyłam Ci słońce, może choć u CIebie się ono pokaże
zbigniew_gazda 08:59, 08 paź 2012

Pozdrowienia z zapłakanego i zimnego Podkarpacia Betysiu.
Evchen 09:11, 08 paź 2012

betysia napisał(a)
....Martek, Anus asc, Elizo, Danuszu, Evuniu, Izulko, Lenus, Noemi, Anus DS, Irenus, Trafo, Hanusiu, Aniu an-tre, Grabusie....
.
.....czuje sie wysciskana po 1000-kroc....
.....czuje sie wycmokana.....
.....dziekuje za Wasza obecnosc, wsparcie, otuche....ciekawa dyskusje.....kwitnace kwiatusie....zapach jablek z sadu....

....usilnie pracowalam nad tym aby "sie podniesc"....i wracam do planowania rozanego ogrodu....w sobote nawet posadzilam 3 hortysie Kyusiu, ktore dostalam od mezusia....nawet on wiedzial,ze nie jest najlepiej ...( i takim sposobem wzbogacilam sie o 3 bialusie hortysie )...
......ale juz podnosze glowe i..... sciskam, buziam i caluje Was jak zawsze straszliwie mocno i z calych sil....jak to mowie:....." co by Wam oczka powyskakiwaly" kochani...tak mocno was sciskam!!!!!!!!!

....po pracy wrzuce jakies migawki z ogrodu....co nie co sie jeszcze trzyma ....a tym czasem zycze Wam cudniastego dnia i usmiechow na buziulkach!!!!!!!!

Buziam, cmokam, macham
Dobrze, że przeszło już...
Lena 09:23, 08 paź 2012

Betyś na lepszy nastrój

betysia 09:25, 08 paź 2012

Lenus....usmiecham sie od uszka do uszka....ile daje rady.....
merci....noz kocham cie slonce!!!!!!!!
beta 10:05, 08 paź 2012

uśmiech przesyłam i dobrego nastroju życzę
Daneczka69 10:32, 08 paź 2012

Dzień dobry bardzo Betysiu Najmilejsza Od razu mi lżej na serduchu widząc, że już Ci lepiej
Na miły dzień zostawiam kilka "słoneczek"